Pollastre a la sidra
Estic un moment tonto a la cuina, aquestes vacances hem aprofitat que erem fora de casa per pintar i ara toca endreçar i anar-ho posant tot al seu lloc, de manera que quan toca cuinar no en tinc massa ganes ... a més tinc el rebost una mica buit així que em dedico a buidar prestatges i acabar allò que queda al congelador.
Amb aquestes perspectives m'he empescat un pollastre que ha sortit prou bé.
Necessitem:
Sabeu que els ha agradat més, a casa? Les cebes!! i la salseta on hi han pogut sucar tot el pa que han volgut.
Amb aquestes perspectives m'he empescat un pollastre que ha sortit prou bé.
Necessitem:
- - Un pollastre a trossos
- - una ceba tendra per comensal
- - un pot de rovellons
- - sidra ( si no en teniu una cervessa també serveix)
- - Oli, sal i pebre
Sabeu que els ha agradat més, a casa? Les cebes!! i la salseta on hi han pogut sucar tot el pa que han volgut.
Aquest pollastre a la sidra(jo penso en la de la nostra zona, deu d'estar divinísim de la mort a mès amb els rovellons o amb ceps millor(els rovellons, diguem-ne són els que menjo, peró prefereixo uns altres).
ResponEliminaMuxuak
Je je Dolça esque sucar la salseta no te preu!
ResponEliminaMe encanta... con poquitos ingredientes te has marcado un plato de diez!.. Tendré que probarlo... me encanta el gustito que da la sidra a la carne!mmm..
Besos!
Es bó per l'art de cuinar exprimir-se el cervell utilitzant tan sols el que hi tens a casa.
ResponEliminaI aquest resultat es boníssim. A mi no s'hem hagués acudit.
M'encanta el plat.
Un petonarro.
amb sidra no l'he fet mai, amb cervessa o vi blanc si, i son guisats que m'agraden molt.
ResponEliminaNo he estat a l'estartit aquests dies, he estat a Miami platja, però la foto que tinc al blog si que és d'allà
per cert, tens la mateixa cafetera que jo jiji
petons
No me extraña que os devoraseis las cebollas, tienen que haber recogido el aroma de la sidra y los níscalos y la grasita que suelta el pollo.
ResponEliminaUn poco de pan para el moje, por favor...
Tiene muy buena pinta!he probado a la cerveza y estaba delicioso,ahora tendre que probar con la sidra.
ResponEliminaBesets.
Y tanto! menudo plato más bueno que has hecho.
ResponEliminaMe encanta el pollo con todas sus variantes en la cocina. No me cansaría nunca.
Un beso.
Doncs per no tindre gaire ganes de cuinar es un pollastre de cinema.
ResponEliminaPtns
Dolça, hola guapa!
ResponEliminaAixò ho has fet sense ganes i amb les ingredients que tenies a mà? Ets una artista! Aquest pollastre és per un sopar gala! Felicitats!
Un petonàs,
Marina
El pollastre m'encanta de qualsevol manera. Amb sidra no l'he tastat mai, si amb cervesa i és boníssim. El teu te una pinta epectacular!.
ResponEliminaUna abraçada
Dolça, no me extraña que haya gustado la cebolla y la salsa, yo no he tenido la suerte de probarla y al verla me han dado ganas de intentar meterme en la pantalla. Desde luego la pinta es para no dejar ni señal en el plato.
ResponEliminaSaludos
Dolça; Ja ho veus... un pollastre a la cuina, té moltes surtides -per cuinar-lo,és clar¡-
ResponEliminai aquest a la sidra, està molt bé... potser podem escoltar les bombolletes de dins la sidra no?
Que vagi de gust Dolça¡¡ :-D
Aquesta recepta és de les que m'agraden a mi...les cebes cuites, al forn, fregides, arrebossades...són una delícia!i amb el pollastre,els rovellons i la salseta ha d'estar "de muerte"!.Me la copio.A reveure.Mercè-DC
ResponEliminaAquet pollastre te una pinteta molt bona.
ResponEliminapatonsss
niña. bonissim el pollastre a la sidra, té una pinta fantástica, a casa el prepare a la servessa y surt próu bé, un gran plat el téu......salutaçións paco
ResponEliminaJo també m'apunto ràpid a sucar pa... sovint m'alimentaria així, i deixaria la resta de menjar al plat XD
ResponEliminaLes cebes confitadetes i la salseta sempre són el millor, je je je... No acostumo a cuina amb sidra, però ha de quedar molt bo, semblant al pollastre amb cava, oi?
ResponEliminaCrec que la combinació del pollastre amb el sabor dolç de la sidra reduïda ha de ser sensacional!!
ResponEliminaEnhorabona pel blog!
Ostres! La meva mare sempre cuinava pollastre a la sidra quan jo era petita! Tots els germans sucàvem tota una barra de pa a la salseta! quins records.... crec que demà mateix m'hi poso! mmmmhhhh
ResponElimina