Coc d'avellanes i mantega salada (32)
Són dies per començar a planificar, intentar canvis, a poder ser per millorar. Són dies per crear-te il·lusions i ràpidament de tocar de peus a terra. Són dies que has estat esperant que arribin i que ara voldries que s'acabessin i veure els resultats. En resum, són dies per esperar.
I què millor que, mentres espero, per matar els nervis i el neguit, posar-me a la cuina per fer alguna coseta dolça que agradi, faci somriure i es pugui compartir... perquè si, sense cap més motiu que aquest.
Doncs d'aquest moment de relaxament i desconnexió que he passat a la cuina ha sortit aquest coc d'avellanes i mantega salada. Necessitem:
- 80g de farina
- 80 d'avellanes de Reus torrades
- 140g de sucre
- 140g de mantega salada desfeta
- 4 rovells d'ou.
- 1/2 sobre de llevat
Muntem les clares a punt de neu i les reservem.
Barregem bé la resta d'ingredients i al final hi posem les clares amb cura,
Ho posem al forn, preescalfat a 180º, uns 35-40 minuts.
Encara que no estem a principis de mes, com que porta "vellanes" l'incloc dins l'apartat de LARECEPTADELMES
La recepta original d'aquest coc és sense gluten, però jo no tenia farina d'aquest tipus i ho he fet amb farina normal i ha sortit força bé. Espero que us agradi!
El ser optimista ya es un puntito.
ResponEliminaY sí a mi me has hecho sonreir y babear con ete postre.
Un abrazo y féliz día.
Ànims, que segur que al final tot sorirà bé... ja ho veuràs! I mentrestant, un tall d'aquest coc tan bo és el millor remei per posar-se de bon humor!
ResponEliminaEl toc de la mantega salada ha de ser sensacional.
ets la mestra dels cocs!
ResponEliminaamb mantega salada, no ho hauria pensat mai.
pt!
La de recetas tuyas que me había perdido últimamente, a cual mejor. No puedo estar mucho tiempo fuera de aquí que luego no soy capaz de ponerme al día.
ResponEliminaUn beso guapa.
Hola Dolça, pues si parece que ya va llegando la primavera y ya es hora, por que yo ya no aguantaba mas el frío, el bizcocho genial y es que si, es un bizcocho muy resulton, besos, pepa.
ResponEliminaNo pot ser, no anem bé. No em dones temps de fer un dels teus cocs, que ja en publiques un altre.
ResponEliminaBé, de fet m'encanta que em donis idees noves, així a l'hora de fer-ne un, tinc on triar i remenar.
Moltes gràcies.
Enric.
Y es que cuando la vida se ve con optimismo, todo es más llevadero y alegre.
ResponEliminaDe momento has hecho que me entrasen unas ganas locas de pellizcar esa maravillosa torta.
Un beso.
Per molt gris que es posin les coses, sempre canvien a un altre color més agradable amb una mica d'esperança i optimisme, i d'aixó segur que tens, perque si no no haurías preparat un coc tan maco i bó com aquest. Ho tinc que fer, mai he provat de fer unes postres amb mantega salada. Petons
ResponEliminaSegur que un tros d`aquet coc et farà veure la cosa una mica mes clara, espero que no arribi la foscor
ResponEliminaMols petons
Estimada, necessites que t'ajudem en alguna cosa, podem fer quelcom per tu??? ja saps que aquí ens tens per al que calgui, estimada amiga.
ResponEliminaTinc un munt de mantega salada, ara ja sé com emprar-la, fantàstica recepta, i esperem que els ànims millorin.
Petons
Si en temps grisos ets capaç de fer aquest sensacional coc (amb avellanes de Reus, of course), ja imagino del que ets capaç en temps lluminós. Desitjo que arribi aviat aquesta època i fugin les cabòries. Una abraçada i fins aviat
ResponEliminaHay que ser optimistas y no desanimarse,aunque hay dias que cuesta mucho...yo tambien lo tengo bastante gris...pero! solo de ver tu riquisimo bizcocho ya estoy mas contenta y con ganas de prepararlo.
ResponEliminaBesets.
Que cosa más rica, madre mía. Como resistirse??
ResponEliminaArriba ese ánimo, siempre nos quedará la cocina para ahogar nuestras penas.
Biquiños
esto mas que pan parece un bizcocho ,que cosa tan rica
ResponEliminaun saludo
Glòria, si ja veus la llum al final del túnel això ja està fet! ;) Ànims!
ResponEliminaA mi em passa el mateix... cuinar m'ajuda a evadir-me per uns instants. :)
I de ben segur, que assaborint aquest coc, les cabòries també desapareixen per uns instants. :)
Petons!
Doncs ànims, endavant i força.
ResponEliminaI a més a més, aquests cocs que fas tenen molt bona pinta.
Ostres, són molts els que demanem aques canvi de temps, però el teu optimisme s'encomana. Pel que veig ets la reina dels cocs.
ResponEliminaMuas!
Qué de cocas preparas, Dolça! a cual más rica!!!! Un besito, guapa!
ResponEliminaDolça, si la que he visto antes me gustó, la de ahora no se queda atrás. Nunca he puesto mantequilla salada al hacer bizcocho pero creo que le debe dar un sabor muy rico. En los ingredientes pones 172 sobre de levadura ¿qué cantidad es? ¿1/2 sobre?
ResponEliminaSaludos
Gràcies a tots pels vostres comentaris.
ResponEliminaJuan, 1/2 sobre, ya está corregido. Gràcies
PTNTS
Dolça
No sempre les coses són com voldríem, però al final potser tampoc són tan dolentes com semblen, oi?
ResponEliminaAquests coc fantàstic! Segur que després de tastar-lo ja veies les coses d'una altra manera!
Un petó!
respetada dolça, quizá te extrañe mi visita a tu blog, péro hoy repasando mis vídeos he visto un comentario tuyo del pasado mes de NOVIEMBRE, el cuál está sin contestar por mi parte, te ruego mis disculpas por ello.....de ahora en adelante seré más cuidadoso al respecto, por cierto he hojeado un poco tu blog y es maravilloso.....y si me lo permites me adhiero a tu blog.....muchas gracias......saludos paco
ResponEliminatinc un amic que sempre diu que amb la panxa plena sempre ho veu tot millor,... que tal si m'acompanyes amb un bon tros d'aquest meravellos coc d'avellanes?
ResponEliminaUna abraçada
Genial esta coca... esponjosa y ya me imagino el saborcito de las avellanas
ResponEliminaBesos. Recetasdemama