Coc de formatge fresc (31)
Sembla gairebé impossible, però he superat la barrera dels 30 cocs. La meva família i amistats ja m'ho diuen que sóc la reina dels cocs i les magdalenes, i ara que he vist la xifra que he posat al costat del nom... la reina no, però una gran entusiasta si, no us sembla!
Necessitem:
- -200g de formatge fresc
- -200g de sucre
- -400g de farina
- -4ous
- -100g de mantega ( a temperatura ambient)
- -1 sobre de llevat
Escalfem el forn a 200º
Muntem les clares a punt de neu ben fort i les reservem
Barregem bé la resta d'ingredients i hi incorporem a poc a poc les clares muntades.
Ho posem en un motlle preparat amb mantega i farina perque no s'enganxi i al forn, uns 25 minuts a 180º.
Realment ets la reina dels cocs, tots fàcils i ben bons, com aquest que portes avui, fantàstic. Petons
ResponEliminaHe pensat exactament el mateix, la reina del coc XDDD
ResponEliminadoncs si, ets la reina dels cocs.
ResponEliminaés fantàstic, oi? ara només toca arribar als 50 i després al 100.
I si tots són tan bons com els que has fet fins ara, ummmmm!
pt!
T'has guanyat el nom de Reina dels Cocs a pols, eh? 31 cócs diferents i cadascun té el seu encant particular. Aquest amb formatge fresc és ben original. Quin formatge poses, un tipus burgos o mató?
ResponEliminaEm vé molt de gust tastar aquest coc. Fàcil de fer i segur que bonissim. I si tothom ho diu, serà perque és veritat: ets la Reina dels Cocs.
ResponEliminaUn ptó.
Amb formatge... i es veu tan esponjós. M' anoto la recepta.
ResponEliminaptns.
Me encanta el bizcocho con queso,queta tan jugosito....no me extraña el titulo de reina dels cocs,si te lo dicen por algo sera.
ResponEliminaBesets.
Pots continuar amb el mateix ritme, eh?. A nosaltres no ens fa res que t'agradin els cocs. Aquest, amb formatge, ha de quedar ben esponjós.
ResponEliminaI tant que ets la reina dels cócs! Dels Cócs i del món mundial. Estimada Dolça el d'avui és del tot genial, segur que tots els teus amics, coneguts i saludats quan et veuen ja saliven! Molts petons.
ResponEliminaAmb aquest ventall de cocs...quí diu que només hi ha el de "iogurt"?,aquest es veu molt suau, però jo tambépregunto:quin formatge és?mató, burgos?Una salutació.Mercè-dest.cass.
ResponEliminaLa reina dels cocs....compte que enseguida etiquetem a les persones, i no sé si la "vellana de Reus" pot més que els cocs!!! no sé?
ResponEliminaPtnts
Glòria, i tant que ets la reina dels cocs!!! I aquest amb formatge fresc ha de ser boníssim! Quin formatge vas fer servir?
ResponEliminaPetons!
No havia vist mai una coca de formatge fresc. Per sert, un coc deu ser el mateix que una coca, no? Té una pinta fantàstica.
ResponEliminaApa! no us passeu, que una és molt republicana i això de tenir el títol de reina... com que no, la veritat!
ResponEliminaSi voleu notar el gustet del formatge poseu-hi mató ( és el que jo hi vaig posar), si el voleu més neutre un tipus Burgos!
PTNTS
Dolça
Ostres, trenta cócs! Felicitats!
ResponEliminaI el 31 és molt interessant, amb formatge fresc a la massa! Prenc nota...
Salut!
Dolça, no hay quien te gane a cocas jj, sin duda eres la reina. Tiene que estar muy rico aunque lleve queso creo que lo probaría. Se ve muy apetecible.
ResponEliminaSaludos
Jo també ho crec que ho ets la reina dels cócs! Sempre ens soprens en algun de nou :)
ResponEliminaEste me l'apunto :)