Foie sobre poma, tot caramel·litzat
Hola a tots i tot@s, ja torno a ser aquí després d'aquest parèntesis de vacances que m'he agafat. Aquest Nadal he aconseguit cuinar poc, i com s'aconsegueix això en aquestes dates? Doncs anant a passar les vacances fora, he fet una petita escapada cap a terres andaluses, on hem vist moltes coses, hem caminat molt, hem passat fred, ens ho hem passat mot bé i hem menjat molt bé.
Que hagi cuinat poc no vol dir que no tingui alguna coseta per compartir, què us sembla aquest aperitiu?
Que hagi cuinat poc no vol dir que no tingui alguna coseta per compartir, què us sembla aquest aperitiu?
S'agafa la peça de foie i es posa a congelar, així els talls es poden fer ben fets, sense que es trenquin. Una vegada gairebé congelada, però no del tot, tallem taquets allargats i més o menys d'un cm de gruix. També haurem tallat una poma golden a làmines quadrades.
Posem una mica de sucre per damunt de la poma i del foie i ho cremem amb el cremador de la crema catalana (si teniu bufador encara va millor). Abans de que es refredi posem un tall de foie damunt de cada tallet de poma, així queda tot d'una peça.
mmmmm foie!!! es tant bo!! i sempre queda bé. Fa tanta festa.
ResponEliminaMas donat una bona idea, gràcies. He vist que som veïnes que et de Reus, nosaltres som de la masó i vila-rodona.
Ens veiem per aqui!!!
Hola Dolça, m'apunto la recepta per no tindre que cuinar els Nadals... en quan al foie, molt original i el que es millor, molt senzill de fer... Fins aviat...
ResponEliminaJe je je... jo també he estat fora de vacances! Van bé per fer un parèntesi a mig curs, oi?
ResponEliminaBona recepta per començar l'any, sempre va bé tenir receptes com aquestes guardades per dies especials...
Ohhh Dolça!!
ResponEliminaQuina cosa més bona!
Té una cara espectacular, m'ho anoto.
Un petonet i bon Any!
Dolça, a mi em sembla una passad d' aperitiu o entrant!!
ResponEliminaBon any
Núria
Desde luego la vista no puede ser mejor,habra que probarlo.
ResponEliminaUn beso.
Guauuuuu, comences forteta aquest any. Molt bona aquesta aposta. M'agrada molt el foei, i amb poma déu ser espectacular.
ResponEliminaSalut!!!
De ben segur que estarà genial, la provarem.
ResponEliminaUn petó
Muy buena pinta este pintxo!!!
ResponEliminaFelicitats i bon any
Saludos
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/
Vella carmanyola, tens raó el foei fa festa però també alegra aquella amanida que hem fet a correcuita i li dona una miqueta de vidilla. A veure si ens veiem per les rebaixes, per Reus, seré "la del mocador vermell a la butxaca de la jaqueta" jajaja. Alguna vegada haurem de fer una trobada de blocaires de les comarques del Camp per veure'ns les cares.
ResponEliminaTeresa, ha estat l'única manera de no passar-me el dies fent menjars.
Gemma, va perfecte això de marxar! la única cosa que els pares (que ja són grans) han arrufat una mica el nas.
Vanesuky, es tan bona i espectacular (això ho dius tu, eh!!!) com senzill de fer.
Mesilda, pruébalo y ya me contarás.
Olles, ganxeta, és que com que he fet el dropo tants dies he pensat començar amb una mica de nivell.
La quinta..., quan el proveu m'ho expliqueu.
pocohecho, buena pinta y rico-rico.
PTNTS
Dolça
Dolça que delicia. Te quedó espectacular.
ResponEliminaUn besazo reina
Bon any!!!!
ResponEliminai veig que el començament es força interesant i deliciòs.
Espectacular i molt fàcil de preparar!!! m´ha encantat la recepta!!
ResponEliminaTrobo aquesta delicattessen espectacular, genial!
ResponEliminaAh! bentornada!
Bon any! un aperitiu de primera!!
ResponEliminaDolça, ben tornada! I bon any nou! Aquest foie caramelitzat amb la poma ha de ser per llepar-se'n els dits! Quina delícia! I ben senzill de fer! Me l'apunto!
ResponEliminaaquest any ho hem fet al revés, nosaltres no hem anat enlloc i he cuinat més que mai. però va bé marxar uns quants dies i desconnectar fins i tot de les coses que ens agraden.
ResponEliminaper cert, que aquest canapè està boníssim!