MASCARPONE

Dies enrere la Marta em va recordar una recepta que la Sílvia havia posat al seu blog Chup chup chup  i que m'havia cridat molt l'atenció. 

Així que ja em teniu fent mascarpone...i la veritat és fàcil i surt molt bo fet a casa. 
Us explico com es fa.

Necessitem:
  • 500ml de nata 35% 
  • 30 ml de suc de llimona.

Ho posem en una casola, i a foc baix, remena que remenaràs, sense que bulli, fins que comenci a espessir ( jo he estat uns 12 minuts)
Ho deixem reposar unes 8 hores a la nevera, ben tapat.
Després el posem en una bossa de cotó (jo en tinc una que la faig servir per fer la llet d'ametlla del menjablanc i m'ha anat superbé)  perquè deixi anar l'excés de líquid que pugui tenir.

I ja tenim el mascarpone llest!

 I per esmorzar, amb una mica de melmelada de maduixa o de cireres està fent les delícies del més llépol de casa.

Comentaris

  1. Ohh que bo es! i tan senzill de fer, moltissimes gràcies :) ptnts!

    ResponElimina
  2. A nosaltres ens va encantar! Fer una recepta de la Sílvia és èxit assegurat!!!
    Fàcil i molt bona! ( i molt més econòmica que al súper! Això si, necessites temps!)
    Molt bona!
    Ptnts

    ResponElimina
  3. Queda anotat Gloria a casa ens agrada molt el mascarpone i el faig servir per varius postres. Gran idea!!
    Petons

    ResponElimina
  4. Cuando veo estas recetas tan sencillas y tan ricas me quedo con la boca abierta, me sorprende mucho que se haga de una forma tan sencilla

    Petons!!

    ResponElimina
  5. El mascarpone casero es fácil y muy bueno.Alguna vez también lo he hecho en casa. Feliç castanyada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars