Amanida de germinats amb formatge fresc @Cooking the Chef

Veure Susi Díaz  al ctc i posar-me a buscar recepta va ser tot u! No sé perquè però des del primer moment vaig pensar que podria trobar una recepta que a casa agradés...i si,  n'hi ha unes quantes, però al final n'he fet una amb formatges... i només m'agraden a mi !

A veure que us sembla la meva versió de l'amanida de germinats amb formatge fresc d'aquesta xef!

Necessitem (per a quatre persones)
  • Formatge fresc
  • 100g de germinats frescos
  • 100g de llenties cuites
Per macerar el formatge:
  • 4 g de mostasa en gra
  • Mitja culleradeta de mostasa de Dijon
  • 1g de pebre rosa en gra
  • 1g de pebre negre en gra
  • 1g de pebre blanca
  • Un polsim de farigola llimonera fresca
  • Un polsim d'orenga fresc
  • 1g de sal
  • 100g d'oove
La Susi Díaz fa una vinagreta per amanir, jo la vaig fer però després no la vaig fer servir ja que l'oli de la maceració em va agradar molt i vaig trobar que no calia posar més gustos al plat

Comencem macerant el formatge. 
Posem tots els ingredients que necessitem en un pot i ho triturem bé amb la batedora. Hi aboquem en un  bol de vidre on hi tindrem el formatge submergit, un mínim de 12 hores, a la nevera, ben tapat.
Pasades les 12 hores  traiem el formatge i el posem en un plat.
Agafem l'oli de la maceració, el pasem per la batedora i el colem.
Fregim les llenties cuites, posant-les en un colador metàl·lic, submergint-les en oli ben calent.

Presentem el plat amb el formatge, les llentíes pel voltant, els germinats i una mica de l'oli que hem preparat  per damunt.



Segur que gaudirem força amb totes les receptes d'aquesta xef que hem presentat al Cooking  the Chef d'aquest setembre!

M'ho he passat bé fent aquesta recepta, sobretot perquè els germinats els he fet jo, amb llavors de  mostassa. 

Les vaig posar en una safata amb una mica de paper de cuina humit i al cap de tres dies ja tenia a punt els brots tendres, lleugerament picants...boníssims !

Comentaris

  1. Ohhhh.....la recepte perfecta, pero fer te tu els germinats!!!! ets la pera. M´encanta. Ting ganas de probar ho!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Yo si que usé la vinagreta, pero el marinado de los quesos los utilicé para otra ensalada. No había que desperdiciar nada!. Me ha gustado mucho esta ensalada y para la próxima probaré a hacer los germinados con las semillas de mostazas que el punto picante me encanta.

    Bss

    Elena

    ResponElimina
  3. aquesta amanida m'ha enamorat...i ...en serio és tan fàcil fer els germinats? m'he d'animar a fer-los, m'encanten els germinats i sempre els compro al super..t'ha quedat fantàstica!! petonets

    ResponElimina
  4. Hola Gloria. Eres una manitas jj y además una estupenda chef con mucha imaginación porque esos germinados caseros han debido ser la repera jj.
    Una propuesta estupenda y sin duda con mucho sabor. Me gusta.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  5. Quina bona idea fer tu mateixa els germinats . T'ha quedat una recepta deliciosa.
    Petons
    Rosa

    ResponElimina
  6. M'ha agradat que et fessis els germinats tu mateixa. El plat té una presentació de luxe.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  7. A mi em sembla perfecta! Amb els germinats fets per tu...encara més perfecta!
    Gran aportació al repte del mes...
    Petonet i bon cap de setmana,
    Olga

    ResponElimina
  8. Muy vistosa y rica esta ensalada, de verla repetida cada vez me dan más ganas de probarla.
    Bss

    ResponElimina
  9. Me ha encantado está ensalada. Yo también utilcut como ingrediente las lentejas y me gusta mucho el resultado. Tomo nota de tu propuesta.

    B7SSSS

    ResponElimina
  10. Una preciosidad y además has elaborado tus propios brotes... mucho más mérito...

    ResponElimina
  11. Hola , te ha quedado impresionante, es una ensalada muy elegante y original. Me ha sorprendido pero gratamente que seas tú misma quien haya hecho los germinados. Te felicito .👌👌👌😚

    ResponElimina
  12. Els germinats a casa, jo els faig amb cotó (com em van ensenyar al cole, més pràctic amb paper de cuina, o amb aigua directament)
    Una molt bona alternativa de menjar llegums, aquesta amb el formatge marinat me l'apunto pels meus tupers de dinar! JA t'explicaré!
    Ptnts

    ResponElimina
  13. Una amanida super sana, m'encanta i tinc moltes ganes de provar lo dels germinats. Molt interessant la teva proposta, Petons

    ResponElimina
  14. Jo també he fet aquesta recepta, son fantàstics aquests germinats casers de grans de mostassa, tinc que intentar-ho.
    Molts besets

    ResponElimina
  15. Gloria, una ensalada muy bonita y sana, he visto que ha tenido mucho éxito esta ensalada, así que tendré que probarla sí o sí.
    Muy buena propuesta. Me encantan estas participaciones los días cinco para Cooking the chef para aprender y disfrutar con todos los platos. Menos mal que no los probamos todos... a mí sería lo único que me faltaba para llegar al verano siguiente hecha una bola... ja ja ja
    Besos y buena semana

    ResponElimina
  16. Una maravilla de receta y una presentación superbonita. Menudo mérito preparara tu los germinados.
    Hay que ver lo que estoy disfrutando con las recetas de este mes.
    Un besito.

    ResponElimina
  17. Se ve deliciosa!! Solo con verla entran ganas de comerla. Besos

    ResponElimina
  18. Molt bonic!! i desde luego que super bo, m'agrada molt :)

    ResponElimina
  19. Estupendo ver como crecen los germinados, no se me había pasado hacerlos con semillas de mostaza y ese punto picante me parece estupendo (me queda de tarea probarlos, además de lo bonito que resulta hacer estos germinados, pura vida). Una ensalada que ha sido ganadora y no me extraña entra por los ojos y por lo saludable que resulta
    un beso

    ResponElimina
  20. Que receta más genial!! No la conocía, pero me la apunto. Besos

    ResponElimina
  21. Prenc nota de fer els brots a casa!!! En tinc moltes ganes! M'ha encantat la teva elecciò, un plat que heu fet varis i em ve de gust probar. Moltes gràcies!

    ResponElimina
  22. Una ensalada muy original , esos brotes de lentejas caseros ideales
    bss

    ResponElimina
  23. Espectacular, el emplatado es divino y solo antecede a lo que esta por venir que debe ser muuuuuuuy bueno!

    ResponElimina
  24. wooww quina amanida més maca!! aquest plat és DE FESTA!!! petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars