Gaspatxo de gerds amb xips de pernil i de poma@cookingTheChef

Quan vaig veure la proposta d'aquest mes del @CtC vaig pensar que tornava a fallar, però no per això vaig deixar de buscar i remenar...cada vegada tenia més clar que aquest mes no participaria ja que no trobava cap recepta que s'adaptés a casa meva...fins que al final en  veure aquest gaspatxo vaig tenir clar que si aconseguia adaptar-lo als gustos dels meus ja tenia recepta .

I aquí em teniu, versionant l'Elena Arzak, i fent el seu gaspatxo de gerds amb tap de cecina i poma a la meva manera, pensant en els de casa i que se'l mengin bé... i ho he aconseguit. 


Necessitem:


  • - 4 tomàquets pera
  • - 1 poma àcida
  • -100g de gerds
  • -1 ampolla de bitter
  • - oove
  • -sal
  • - una mica de pebre negre
  • - encenalls de pernil ( en el meu cas ha estat de recebo)

Escaldem els  quatre tomàquets en aigua bullint mig minut i els pelem.  Els tallem a trossos.
Els posem al bol de la TMx o qualsevol batedora que tingueu junt amb els gerds, un raget d'oove, un polsim de pebre acabat de moldre, sal i el bitter.

Ho triturem bé, a la TMX un minut pujant a màxima velocitat i ho reservem a la nevera.

Mentrestant fem els xips de poma al forn. 
Traiem el cor de la poma i la tallem a rodanxes ben primes, les posem a sobre de la reixeta del forn i les deixem assecar al forn, entre 90 i 100º una hora i mitja.  Als darrers  20 minuts hi posem els encenalls de pernil perquè s'assequin i quedin cruixents.


Posem el gaspatxo en gotets petits o en ampolletes i hi posem una canyeta a cada un, Els servim envoltats dels xips de poma i pernil.

Van ser l'  aperitiu mentre esperàvem que s'acabés de fer l'arròs del diumenge i van agradar força. espero que a vosaltres us agradin també i que gaudiu amb totes les propostes que hem fet d'aquesta cuinera al @cookingthechef d'avui.

Comentaris

  1. He vist que moltes heu anat cap aquest gaspatxo tan original. Crec que el tindré que fer😉😋. Però tu i has afagit els chips de parnil i.......Total ñammmm
    Petonets

    ResponElimina
  2. oh oh ohhhhhh amb xips i tot...m'apunto a fer el tast!! té una pinta boníssima, m'encanta!!
    petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi queden força bé els xips...i mira que vaig estar dubtant mooooolt😉
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  3. Una botellitas monísimas, hemos coincidido este mes con este aperitivo, a nosotros nos encantó por rápidoy original. Te ha quedado muy mono con esas cañitas,
    Besos y feliz semana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ràpido y original, y con las cañitas facil de comer.

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  4. M'encanta l'idea d'aquest gaspatxo d'una gran xef. Segur que cau ben aviat a casa!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  5. M'encanten els gaspatxos diferents! Me'ls imagino a taula i salivo!!! Com amb aquest!Felicitats per l'adaptació que has fet!
    MArta ptnts

    ResponElimina
  6. D'aquest cap de setmana no passa, em sembla molt original i la presentació m'encanta. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. és diferent, com a aperitiu és perfecte
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  7. Al final me habéis convencido, este gazpacho tengo que probarlo sí o sí, seguro que es una deliciosa manera de refrescarse
    Un beso

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars