Gaspatxo de gerds amb xips de pernil i de poma@cookingTheChef

Quan vaig veure la proposta d'aquest mes del @CtC vaig pensar que tornava a fallar, però no per això vaig deixar de buscar i remenar...cada vegada tenia més clar que aquest mes no participaria ja que no trobava cap recepta que s'adaptés a casa meva...fins que al final en  veure aquest gaspatxo vaig tenir clar que si aconseguia adaptar-lo als gustos dels meus ja tenia recepta .

I aquí em teniu, versionant l'Elena Arzak, i fent el seu gaspatxo de gerds amb tap de cecina i poma a la meva manera, pensant en els de casa i que se'l mengin bé... i ho he aconseguit. 


Necessitem:


  • - 4 tomàquets pera
  • - 1 poma àcida
  • -100g de gerds
  • -1 ampolla de bitter
  • - oove
  • -sal
  • - una mica de pebre negre
  • - encenalls de pernil ( en el meu cas ha estat de recebo)

Escaldem els  quatre tomàquets en aigua bullint mig minut i els pelem.  Els tallem a trossos.
Els posem al bol de la TMx o qualsevol batedora que tingueu junt amb els gerds, un raget d'oove, un polsim de pebre acabat de moldre, sal i el bitter.

Ho triturem bé, a la TMX un minut pujant a màxima velocitat i ho reservem a la nevera.

Mentrestant fem els xips de poma al forn. 
Traiem el cor de la poma i la tallem a rodanxes ben primes, les posem a sobre de la reixeta del forn i les deixem assecar al forn, entre 90 i 100º una hora i mitja.  Als darrers  20 minuts hi posem els encenalls de pernil perquè s'assequin i quedin cruixents.


Posem el gaspatxo en gotets petits o en ampolletes i hi posem una canyeta a cada un, Els servim envoltats dels xips de poma i pernil.

Van ser l'  aperitiu mentre esperàvem que s'acabés de fer l'arròs del diumenge i van agradar força. espero que a vosaltres us agradin també i que gaudiu amb totes les propostes que hem fet d'aquesta cuinera al @cookingthechef d'avui.

Comentaris

  1. He vist que moltes heu anat cap aquest gaspatxo tan original. Crec que el tindré que fer😉😋. Però tu i has afagit els chips de parnil i.......Total ñammmm
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Recepta rapideta i resultona , Manu!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  2. oh oh ohhhhhh amb xips i tot...m'apunto a fer el tast!! té una pinta boníssima, m'encanta!!
    petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi queden força bé els xips...i mira que vaig estar dubtant mooooolt😉
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  3. Una botellitas monísimas, hemos coincidido este mes con este aperitivo, a nosotros nos encantó por rápidoy original. Te ha quedado muy mono con esas cañitas,
    Besos y feliz semana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ràpido y original, y con las cañitas facil de comer.

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  4. M'encanta l'idea d'aquest gaspatxo d'una gran xef. Segur que cau ben aviat a casa!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  5. M'encanten els gaspatxos diferents! Me'ls imagino a taula i salivo!!! Com amb aquest!Felicitats per l'adaptació que has fet!
    MArta ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Adaptant als gustos de casa hehehe
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  6. D'aquest cap de setmana no passa, em sembla molt original i la presentació m'encanta. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. és diferent, com a aperitiu és perfecte
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  7. Al final me habéis convencido, este gazpacho tengo que probarlo sí o sí, seguro que es una deliciosa manera de refrescarse
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. ya explicarás que te parece Vivi

      PTNTS
      Glòria

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars