14.3.17

Pollastre lacat a la llimona

Pollastre lacat, és un plat que a la meva filla li agrada moltíssim. He mirat i remirat, hem provat i tastat i mai havíem  acabat de trobar una recepta que ens acabés d'agradar, fins avui que he vist aquest Pollo al limón estilo chino al blog Velocidad Cuchara.  Ens ha agradat molt, i a més fet amb la TMX, ràpid, què més podem demanar!

Necessitem 

1r pas: marinar

  • 500g de pit de pollastre tallat a tires
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • Sal i pebre al gust

2n pas: arrebossar

  • 2 ous
  • 60g de farina
  • 1culleradeta de llevat químic
  • Oli per fregir
3r pas: fer la salsa de llimona
  • 80g de sucre
  • 250g de caldo de pollastre
  • 20g de farina
  • 60g de suc de llimona
  • un polsim de sal
Posem a marinar les tires de pollastre amb la salsa de soja un mínim d'una hora.
Al got de la TMX posem tots els ingredients de l'arrebossat i ho posem a velocitat 5 durant 5 segons.
Ho aboquem  en un bol i hi barregem les tires de pollastre que fregirem en oli  calent fins que estiguin  ben daurades. Les posem damunt d'un plat amb paper absorvent perquè perdin l'excés d'oli.
Traiem l'oli de la paella i la deixem refredar.
Al got de la TMX, net,  hi aboquem els ingredients de la salsa, ho barregem 10 segons a velocitat 4 i ho programem 7 minuts ; Varoma, velocitat 2.
Posem les tires de pollastre fregides a la paella, sense oli, hi aboquem la salsa de llimona i ho posem al foc, un parell de minuts, remenant continuament perquè la salsa arribi bé a tots els talls.
Ho emplatem i, acompanyat amb una mica d'arròs, ja tenim el dinar a punt!

17 comentaris:

  1. EEEeeeeiiiii!!! Aquest me l'apunto ben apuntat! Ha de ser una delícia! El punt de la llimona ha de ser espectacular, no?
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Li dona un punt cítric fresquet que l'hem trobat molt bo Olga!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  2. Té una pinta boníssima, amb aquests passos crec que mai l'he menjar o preparat però és ben senzill i amb arròs és un àpat perfecte amb una mica de verdura!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així ho hem fet Palmira, amb una mica d'arròs amb verduretes i dinar complert!
      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  3. Nosaltres quan fem pollastre a la planxa sempre el posem amb llimona abans!! Aquest pollastre ha de quedar rebó!! Ptnts Glòria!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres també a la planxa amb llimona abans, però aquest és menys sa...arrebossat i fregit Marta...però bo, bo, rebo!!!!!!
      PTnts
      Glòria

      Elimina
  4. Jo només l'he provat en restaurants xinesos i sempre l'he trobat bo, així que fet a casa ha d'estar tremendo!!! un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eva, segons la meva xiqueta... aquest si!!!!
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  5. Tiene una pinta buenísima y con un brillo que apetece un montón.
    Besos.

    ResponElimina
  6. Que bueno el pollo de esta manera Gloria.
    petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bo Miquel, i una mica diferent!
      Ptnts

      Glòria

      Elimina
  7. Me encanta el pollo lacado al limon y este tuyo se ve divnisimoooooooo y no dudo ni un segundo que este de muerte relenta no lo siguiente.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que te guste Nenalinda!!!😋😋😋
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  8. Una bona recepta, segur que està molt, molt bo. Petonets.

    ResponElimina
  9. Aquest migdia n'hem menjat. Bonísssim!!! Ho vaig deixar marinant ahir vespre i avui ho he cuinat. Fàcil i bona. Queda anotada!!!
    Petons binica!

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.