Pollastre lacat a la llimona
Pollastre lacat, és un plat que a la meva filla li agrada moltíssim. He mirat i remirat, hem provat i tastat i mai havíem acabat de trobar una recepta que ens acabés d'agradar, fins avui que he vist aquest Pollo al limón estilo chino al blog Velocidad Cuchara. Ens ha agradat molt, i a més fet amb la TMX, ràpid, què més podem demanar!
Necessitem
1r pas: marinar
- 500g de pit de pollastre tallat a tires
- 2 cullerades de salsa de soja
- Sal i pebre al gust
2n pas: arrebossar
- 2 ous
- 60g de farina
- 1culleradeta de llevat químic
- Oli per fregir
3r pas: fer la salsa de llimona
- 80g de sucre
- 250g de caldo de pollastre
- 20g de farina
- 60g de suc de llimona
- un polsim de sal
Posem a marinar les tires de pollastre amb la salsa de soja un mínim d'una hora.
Al got de la TMX posem tots els ingredients de l'arrebossat i ho posem a velocitat 5 durant 5 segons.
Ho aboquem en un bol i hi barregem les tires de pollastre que fregirem en oli calent fins que estiguin ben daurades. Les posem damunt d'un plat amb paper absorvent perquè perdin l'excés d'oli.
Traiem l'oli de la paella i la deixem refredar.
Al got de la TMX, net, hi aboquem els ingredients de la salsa, ho barregem 10 segons a velocitat 4 i ho programem 7 minuts ; Varoma, velocitat 2.
Posem les tires de pollastre fregides a la paella, sense oli, hi aboquem la salsa de llimona i ho posem al foc, un parell de minuts, remenant continuament perquè la salsa arribi bé a tots els talls.
Ho emplatem i, acompanyat amb una mica d'arròs, ja tenim el dinar a punt!
EEEeeeeiiiii!!! Aquest me l'apunto ben apuntat! Ha de ser una delícia! El punt de la llimona ha de ser espectacular, no?
ResponEliminaPetonets,
Olga
Li dona un punt cítric fresquet que l'hem trobat molt bo Olga!
EliminaPtnts
Glòria
Té una pinta boníssima, amb aquests passos crec que mai l'he menjar o preparat però és ben senzill i amb arròs és un àpat perfecte amb una mica de verdura!
ResponEliminaPetons
Palmira
Així ho hem fet Palmira, amb una mica d'arròs amb verduretes i dinar complert!
EliminaPTNTS
Glòria
Nosaltres quan fem pollastre a la planxa sempre el posem amb llimona abans!! Aquest pollastre ha de quedar rebó!! Ptnts Glòria!
ResponEliminaNosaltres també a la planxa amb llimona abans, però aquest és menys sa...arrebossat i fregit Marta...però bo, bo, rebo!!!!!!
EliminaPTnts
Glòria
Jo només l'he provat en restaurants xinesos i sempre l'he trobat bo, així que fet a casa ha d'estar tremendo!!! un petonàs!
ResponEliminaEva, segons la meva xiqueta... aquest si!!!!
EliminaPtnts
Glòria
Tiene una pinta buenísima y con un brillo que apetece un montón.
ResponEliminaBesos.
Realmente quedó muy rico
EliminaPtnts
Glòria
Que bueno el pollo de esta manera Gloria.
ResponEliminapetons
Molt bo Miquel, i una mica diferent!
EliminaPtnts
Glòria
Me encanta el pollo lacado al limon y este tuyo se ve divnisimoooooooo y no dudo ni un segundo que este de muerte relenta no lo siguiente.
ResponEliminaBicos mil wapa.
Celebro que te guste Nenalinda!!!😋😋😋
EliminaPtnts
Glòria
Una bona recepta, segur que està molt, molt bo. Petonets.
ResponEliminaNosaltres li hem trobat Mj!
EliminaPtnts
Glòria
Aquest migdia n'hem menjat. Bonísssim!!! Ho vaig deixar marinant ahir vespre i avui ho he cuinat. Fàcil i bona. Queda anotada!!!
ResponEliminaPetons binica!