15.9.12

Galtes en salsa de cervesa i préssec de vinya

Aquí teniu un segon plat que ens va agradar moltíssim, un segon plat de cuina tradicional  ... però amb un punt diferent. A veure que us sembla!

Necessitem, per a 4 persones:

  • -4 galtes filetejades sense os.
  • -Una ceba grossa
  • -Una cervesa (jo vaig agafar una AK Damm)
  • -Farina
  • -Sal
  • -Oli
  • -4 préssecs de vinya
Agafem els filets de galta els salem  i els enfarinem una miqueta. Els fregim lleugerament en una mica d'oli i els retirem.
Piquem la ceba petita i la posem a coure en la mateixa cassola amb el mateix oli fins que tingui un lleuger color daurat. Hi afegim les galtes i ho cobrim amb la cervesa, ho deixarem fent xup-xup a foc ben baixet durant una hora llarga, fins que quan punxeu les galtes les noteu cuites. Si voleu anar més ràpid fins aquí ho podeu fer en l'olla exprés, aleshores en uns 20 minuts les tindreu cuites.
Una vegada cuites les galtes hi afegim els préssecs pelats i tallats a trossos grossos i ho deixem acabar de coure uns 10 minuts que és el temps que necessita la fruita per estar al seu punt. Si ho heu fet en olla exprés aquesta cuita dels préssecs la feu sense tapar-la.

Només queda emplatar, un bon pa i BON PROFIT!!!



3 comentaris:

  1. uua, ha de quedar un guisat super gustós i molt melós, d'aquells de sucar pa. La combinació amb el préssec ha de quedar molt bona.
    Molta sort amb el concurs!

    ResponElimina
  2. Hola,dolca!
    Con estos ingredientes y este colorcito,seguro que esta de rechupete...no hay mas que verlo.
    Besets.

    ResponElimina
  3. El préssec lliga molt bé amb la carn. Té tota la pinta de que ens hi haguem de llepar els dits.
    Bona proposta.
    Una abraçada.

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.