9.4.12

Conill amb suc de rostit

La frase "aquí no es llença res" a vegades la portem fins a l'extrem. Dies enrera vaig rostir carn per a canelons i em va quedar força suc del rostit, doncs va fer cap al congelador en un pot de vidre amb l'etiqueta corresponent.
I avui m'ha anat de meravella tenir aquest pot congelat ja que vam arribar ahir al vespre i la nevera buida del tot, sense poder anar a comprar ja que un dilluns de Pasqua  tot està tancat.
Al congelador, sort del congelador que sempre té reserves, hi he trobat el pot del suc de rostit, un paquet de lloms de conill i una bossa de rovellons congelats... entre d'altres coses i amb això he fet el segon plat.
Necessitem:
  • Uns quants allets tendres
  • Un gra d'all
  • Una ceba tendra
  • Llom de conill tallat a filets
  • Suc de rostit
  • Rovellons ( o el que es vulgui per acompanyar)
  • Oli i sal

En una cassola amb una miqueta d'oli marquem els talls de conill i els separem.
A la mateixa cassola i amb el mateix oli posem la ceba tallada ben petita i quan estigui començant a enrossir-se i afegim els allets tallats ben petits. Qua estigui tot ben daurat hi posem el conill, ho cobrim amb el suc de rostit (si no tinguéssim prou suc de rostit es pot allargar amb una mica de brou o d'aigua) i ho deixem fent xup-xup  fins que la carn sigui tendra.
Una mica abansde que estigui cuit del tot  hi afegim els rovellons, ho fem coure tot junt i ho tastem de sal. Hem de vigilar amb la sal ja que el suc del rostit ja està condimentat per tant podria sortir-nos salat sense adornar-nos.
Ho emplatem i bon profit!

Seguiré congelant tot allò que em sembli que pot ser útil ja que avui he aconseguit un platet de conill força gustós.

16 comentaris:

  1. Què bo!! Deu quedar tendre tendre.
    Petons
    Mon

    ResponElimina
  2. Nena, amb els temps que corren no es llença res enlloc.
    Quin conill més bo, me n'as guardat? Feliç tornada,
    Nani

    ResponElimina
  3. Que pinta, te ha quedado una salsa genial.
    Besos

    ResponElimina
  4. Quina manera de netejar el congelador més bona. Perfecte combinació.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Doncs té molt bona pinta...!!!!
    A casa, dilluns de Pasqua és tradició fer carn a la brasa. I si tinc la sort que em facin el foc, no m'he de preocupar de res!!!
    Petons

    ResponElimina
  6. Moolt bo aquest conill rostit !! amb salseta el conill és com millor està!! petons

    ResponElimina
  7. No només és una manera d'aprofitar-ho tot, sinó que també d'enriquir noves menges.
    Segur que aquests lloms de conill ho van agrair... i vosaltres també.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  8. Que bo!!! I ara que ve l'hora de dinar encara mes!!!

    ResponElimina
  9. Thanks for your lovely recipes and beautiful, drool-over pics!

    ResponElimina
  10. preparo una bona barra de pa?? aquest suc s'ho mereix! petonets

    ResponElimina
  11. A casa tampoc es llença mai res!
    Segur que va quedar un conill gustós com pocs... ideal per sucar-hi pa.

    ResponElimina
  12. Lloms de conill!! La meva part favorita del conill!! Fantàstic aprofitament :)

    ResponElimina
  13. I per arrodonir el cercle, amb les sobres del plat (si és que queda alguna cosa d'aquesta delícia), en pots fer canelo... bé, en pots fer arròs caldós amb conill ;-)

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.