15.4.12

Amb costella i pèsols, un bon arròs.


  

Arròs:  Hi ha cases on cada cap de setmana en fan un de diferent... i tots són bons.
A casa nostra només de tant en tant, però si n'hi ha un que ens agrada especialment és l'arròs amb costella i... (  la  i   pot ser el que es vulgui, avui han estat un grapat de pèsols tendres, ja que ara n'és l'època). I ens agrada fet en cassola de fang o en cassola de cul gruixut... no sé, manies... o costum?

Necessitem:
- Una ceba
- Mitja dotzena d'allets tendres.
- Costella de porc
- Pèsols tendres. un bon grapat
- Arròs bomba del Delta de l'Ebre (4 tasses)
- Dos litres i mig de caldo de verdures
- Oli i sal
Sofregim  la  ceba i els alls tendres tallats ben petitets i ho caramel·litzem bé quan hi afegim la costella.
Hi afegim l'arròs i l'enrossim.
 Posem el caldo a escalfar i quan bulli l'aboquem a la cassola. El deixem bullir a foc ben viu durant 10 minuts  el tastarem  de sal ,  hi afegirem els pèsols i aleshores posarem la cassola al forn, que tindrem calent, 15 minuts més.
Ja el tenim llest i a punt d'emplatar.
Una proposta que volem compartir amb vosaltres a la  RECEPTA DEL 15  d'aquest mes d'abril.

19 comentaris:

  1. Aquestes costelletes que es deixen escurar són boníssimes. A casa les fem amb fideus, en canvi. Però el que m'encanta és la combinació d'arròs amb pèsols... trobo que lliguen de meravella! Petons

    ResponElimina
  2. Boníssim!!!!L'arròs m'agrada de qualsevol manera, però amb costella ummmmm! am costella el pots afegir qualsevol verdura i queda per a lleparse'n els dits!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Aquest arròs fa venir gana de la bona!, jo acostumo a fer els fideus a la cassola amb cap de costella i alguna verdura i queda molt gustós, així que m'imagino com ha de ser de bo aquest platet...A reveure!

    ResponElimina
  4. Dolça, que receta más buena y sencilla de arroz. Tienes un blog y recetas que me gustan mucho y eso que lo acabo de descubrir y me hago seguidora ya mismo.
    Te invito a pasarte por mi blog si puedes.
    Un beso.
    paprikaenlacocina.blogspot.com/

    ResponElimina
  5. l'arròs amb la costella agafa sempre un gust deliciós!! es tan bo l'arròs fet de la manera que fos...petons!

    ResponElimina
  6. La costella fa un arròs gustós i molt bo. I amb el toc dels pèsols frescos de temporada ha de quedar sensacinoal!
    A quina hora dius que haig de venir a dinar? ;)

    ResponElimina
  7. Quina bona pinta! Si aquest arròs surt tan bo com sembla, pq provar-ne un altre? mmmm

    ResponElimina
  8. Un arròs per a xupar-se els dits!!! la meva mare en feia sovint, i què bo !!!

    ResponElimina
  9. L'arròs està moolt bó sempre, però les costelles li donen un gustet deliciós... boníssim!! Un plat 10!!

    ResponElimina
  10. que bon arros!!..prenc nota..
    un petó

    ResponElimina
  11. L’arròs amb costella el fa molt més melós, i si a sobre poses pèsols “menjar de deus”
    Petons

    ResponElimina
  12. A mi dóna'm la cassola sencera que no en deixo ni un gra! Com m'agraden aquests arrossets, té una pinta fantàstica!!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  13. Nena, al congelador sempre tinc costella congelada. La meva mare li agrada molt i en posava en molts plats. Aquest arròs teu és una ricura.
    Nani

    ResponElimina
  14. Que bo, de vegades no cal variar gaire, lo bo pot estar en lo de sempre!!!

    ResponElimina
  15. A casa, Arròs i costella = al meu pare cuinant i nosaltres esperant l'arroset. Aix, quin melangia!! :)

    ResponElimina
  16. A mi també m'encanta la costella a l'arrós hi dóna un gust molt especial!!!
    petonets**

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.