30.3.12

Tortell de pasta de full farcit... en porcions individuals.

Ara que comença a fer bo venen més de gust les trobades amb amics, fer cafetons a les terrasses o jardins i allargar les tardes fins que es pon el sol o fins que comença a fresquejar una mica.
Per acompanyar aquestes tardes també venen de gust receptes faciletes, ràpides de fer i resultones. Aquesta que us presento avui entra dins d'aquesta categoria.
Necessitem:
Dues planxes de pasta de full rectangulars
Un pot de 250g de cabell d'àngel
Un parell de cullerades de cubets d'ametlla
Un ou
Sucre glass.

Agafem la planxa de pasta de full i la tallem pel mig, en horitzontal. Posem una bona quantitat de cabell d'àngel al mig i la pleguem, prement bé amb els dits perquè se'ns ajunti bé i en coure no ens surti el farcit per fora.
Tallem, amb unes tisores o un ganivet ben esmolat, en porcions (uns tres dits és la mesura que he tallat jo). Fem un parells de talls per que ens quedi un acabat bonic. Ho pintem amb ou batut i hi posem uns cubets d'ametlla per damunt.
Ho enfornem a 200º fins que estigui daurat i en treure-ho els empolvorem amb sucre glass.

I si en voleu fer de xocolata podeu canviar el cabell d'àngel per Nutella o per xocolata per a cobertura.

El que sorprèn és que una llepolia tan senzilleta com aquesta desperti l'incredulitat de la gent i et diguin :
- Avui això no ho has fet tu!!  :-D

Venen de gust??  Bons berenars a la fresca! Aquí les teniu, a punt de prendre cap a ...

14 comentaris:

  1. Me encanta la masa de hojaldre, con ese relleno tiene que estar delicioso.
    Besos

    ResponElimina
  2. Unes pastetes ben bones per assaborir en companyia, hi estic d'acord!

    ResponElimina
  3. Com es nota que estàs de vacances!!!!
    Ptnts i disfruta mooooolt

    ResponElimina
  4. Està molt bé això de fer peces individuals. T'han quedat molt be
    Bona cuina

    ResponElimina
  5. M'encanten aquests tortells!! són els típics del diumenge!!! amb nata o crema molt millor per mi!! ;) jeje petons

    ResponElimina
  6. M'agrada que sigui en porcions individuals, quin tortell més xulo!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  7. No m'agrada gaire el cabell d'angel pero els de xocolata tenen molt bona pinta

    ResponElimina
  8. Boníssim! Amb cabell d'àngel és com m'agrada més, el tortell. I en porcions individuals, sempre a punt! Petonet

    ResponElimina
  9. Me encanta !!!y que sencillo que es lo mejor !!!!!!!
    Besitos.

    ResponElimina
  10. No sé si saps que aquest tortell té un nom i per si no ho saps te'l dic jo: Tortell de Tarragona. Gràcies ganxeta...
    Nani

    ResponElimina
  11. Tan facil y tan rico,el cabello de angel con el hojaldre esta de vicio!
    Besets.

    ResponElimina
  12. Deuen ser boníssims...y ben fàcils que es el millor !!!!
    Petonets.

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.