13.10.08

ÈXIT SEGUR

Avui torno a tenir jovent a dinar, i com que a la tarda tenen una prova vull que dinin tranquil·les i sobretot que els vingui molt a gust. Em sembla que amb aquest plat he ramblat el clau!
Cal que fem una bona salsa de tomàquet, a foc lent, fent xup-xup (jo la he fet sense ceba) i la passeu una mica per la batedora però no massa, que es trobin una mica els trossos de tomàquet.
També cal que peleu i talleu unes quantes patates i les fregiu.
Al darrer moment es fa l'ou ferrat i s'emplaten les tres coses juntes.
És un plat poc recomanat per als que seguim dietes o tenim colesterol o senzillament volem menjar sa, però què carai! un dia és un dia!!!

6 comentaris:

  1. Dolça, has encertat de ple. Aquest és el meu plat preferit. M'encanten els ous ferrats, jo de tant en tant, bueno de molt tant en tant, en faig un homentage d'aquests, tal i com tu has fet. Haig d'anar amb compte,colesterol, però si se sap compensar, sempre està a ratlla.

    Salut!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Je je je, totalment d'acord, un dia és un dia! Estic segura que tindràs l'èxit assegurat ;)

    ResponElimina
  3. això amb un bon pà, mmmmmm!!!!!

    ResponElimina
  4. Es que con este plato nunca se falla ¿verdad?
    Besos

    ResponElimina
  5. Dolça, no pares noia!!!

    A casa teva deuen estar molt contents, amb aquest plats tant deliciosos!!

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.