Pasta amb salsa de xampinyons

Ahir vaig descobrir al Manel i el seu bloc 
Vaig entretenir-m'hi força estona i una de les receptes que em va cridar l'atenció va ser la salsa de xampinyons sense llet. Amb aquesta he fet la pasta que avui ens hem menjat per dinar. La salsa és molt gustosa i amb un potent gust a xampinyons.
Necessitem:
  • - Pasta
  • - Una safata de xampinyons , em sembla que són 1/4 de quilo
  • - 1 ceba tendra
  • -Un raget de vi blanc
  • -Una mica de caldo de pollastre
  • -Oli
  • -Sal
  • -Julivert picat
Poseu la pasta a bullir amb aigua i sal i quan la tingueu a punt la coleu i refredeu sota el raig de l'aixeta.


Copio literalment la recepta d'origen:
Sofregir una bona estona xampinyons ben picadets amb ceba tendra també picada, fins que estan ben cuits.
Tirar-hi un raget de vi blanc i deixar que s'evapori l'alcohol.
Afegir-hi brou de pollastre, una mica de sal i julivert i deixar-ho coure uns minuts més, i cap a la batedora.
Bullir la pasta i tirar-hi la salsa de xampinyons a sobre, amb una miqueta de parmesà.

Comentaris

  1. Això té molt bona pinta. Un dia d'aquestos ho intentaré i ja deixaré el meu comentari sobre el resultat. Fins aviat, Dolça!

    ResponElimina
  2. dolça, trobo que per a la pasta aquesta salsa t'hi ha quedat molt bé, i com que jo en menjo molta, en faré segur; la foto de la forquilla, preciosa.
    però per original el "montadito" que t'has muntat amb el croisant, devia estar boníssim amb l'ou cruet per sobre.
    fins aviat!

    ResponElimina
  3. Gràcies Manel,
    l'ou del montadito es escaldat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides