Tarta de massapà i poma

Aquest pastís és un invent de l'Estela inspirant-se en una recepta de tarta de poma d'una revista i la meva panada dolça. Li ha quedat boníssim.



Necessitem:
  • -Una làmina de pasta brisa
    -120g d'ametlles
  • -120g de sucre
  • -90g de mantega
  • -1 cullerada de sucre avainillat
  • -1 cullerada de farina de moresc (Maizena)
  • -1 ou
  • - 2 pomes golden
Fem la crema d'ametlles:
- Polvoritzem les ametlles i el sucre.
- Afegim la mantega en pomada, V5 10 segons.
- Hi afegim un ou, la maizena, la vainilla, V5 20 segons.
Sense Turbo Chef:
En un bol posem el sucre i les ametlles en pols i ho barregem amb la batedora elèctrica. Hi afegim la mantega tova, sense deixar de batre, l'ou, la maizena i la vainilla. Quan vegeu que té consistència de massapà ja és a punt.
Estirem la pasta brisa en un motlle untat de mantega.
Hi posem al damunt la crema d'ametlles i ho cobrim tot de làmines primetes de poma. Hi posem unes gotes de llimona per sobre i la posem al forn a 200º uns 40 minuts o fins que estigui daurada.

Comentaris

Entrades més llegides