Tarta de massapà i poma
Aquest pastís és un invent de l'Estela inspirant-se en una recepta de tarta de poma d'una revista i la meva panada dolça. Li ha quedat boníssim.
Necessitem:
Necessitem:
- -Una làmina de pasta brisa
-120g d'ametlles - -120g de sucre
- -90g de mantega
- -1 cullerada de sucre avainillat
- -1 cullerada de farina de moresc (Maizena)
- -1 ou
- - 2 pomes golden
Fem la crema d'ametlles:
- Polvoritzem les ametlles i el sucre.
- Afegim la mantega en pomada, V5 10 segons.
- Hi afegim un ou, la maizena, la vainilla, V5 20 segons.
Sense Turbo Chef:
En un bol posem el sucre i les ametlles en pols i ho barregem amb la batedora elèctrica. Hi afegim la mantega tova, sense deixar de batre, l'ou, la maizena i la vainilla. Quan vegeu que té consistència de massapà ja és a punt.
Sense Turbo Chef:
En un bol posem el sucre i les ametlles en pols i ho barregem amb la batedora elèctrica. Hi afegim la mantega tova, sense deixar de batre, l'ou, la maizena i la vainilla. Quan vegeu que té consistència de massapà ja és a punt.
Estirem la pasta brisa en un motlle untat de mantega.
Hi posem al damunt la crema d'ametlles i ho cobrim tot de làmines primetes de poma. Hi posem unes gotes de llimona per sobre i la posem al forn a 200º uns 40 minuts o fins que estigui daurada.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.