Coc de formatge quark (5)
Ahir volia fer un coc de iogurt, però vaig veure que per la nevera tenia entretinguda una terrina de formatge quark i he fet un invent que ha sortit força lluit.
La recepta és la mateixa que la del coc de iogurt però canviant-lo pel formatge.
El resultat ha agradat i aqui el teniu.
Muntem les clares a punt de neu ben fort (V3- 4 minuts amb les pales)
Baixem a V1 i, pel forat de la tapa, anar-hi tirant els rovells, el formatge, el sucre, l'oli i la farina barrejada amb el llevat.
Es posa al forn, ja calent, a uns 200º, entre 25 minuts i mitja hora. Punxeu-lo abans de treure'l del forn per si li calgués una mica més.
Mètode tradicional:
Amb el batedor de varetes muntar les clares a punt de neu. Quan les tenim ben fortes afegir-hi, en aquest ordre, els rovells, el formatge,el sucre, l'oli i la farina barrejada amb el llevat, sense deixar mai de remenar i mirant de fer-ho amb cura perquè no es desmunti la massa.
La recepta és la mateixa que la del coc de iogurt però canviant-lo pel formatge.
El resultat ha agradat i aqui el teniu.
Necessitem:
-3ous
-1 mesura de formatge quark
-1 mesura d'oli
-2 mesures de sucre
-3 mesures de farina
-1 sobret de llevadura
Una mesura és un got d'aigua
Muntem les clares a punt de neu ben fort (V3- 4 minuts amb les pales)
Baixem a V1 i, pel forat de la tapa, anar-hi tirant els rovells, el formatge, el sucre, l'oli i la farina barrejada amb el llevat.
Es posa al forn, ja calent, a uns 200º, entre 25 minuts i mitja hora. Punxeu-lo abans de treure'l del forn per si li calgués una mica més.
Mètode tradicional:
Amb el batedor de varetes muntar les clares a punt de neu. Quan les tenim ben fortes afegir-hi, en aquest ordre, els rovells, el formatge,el sucre, l'oli i la farina barrejada amb el llevat, sense deixar mai de remenar i mirant de fer-ho amb cura perquè no es desmunti la massa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.