Entrades

gelat de gerds al cava rosat @ColorySabordeTemporada

Galetes de mantega

Pana cotta de mató amb maduixes caramel·litzades

Gelat d'albercoc

Coc tatin de poma caramel·litzada @CookingTheChef (93)

crema de carabassa, pastanaga i taronja

Pak Choi a la planxa amb romesco i gambes

Lemon Curd

Ànec a la taronja

Coca de forner al vermut de Reus @Catalunya Cuina

Amanida de sardina i cigrons @CookingTheChef

galetes integrals amb mel

Cucurutxo amb poma i botifarra dolça de Girona @GiTour2016

Arròs integral amb bledes i bolets @Color y Sabor de Temporada

Coc de clares o coc d'Àngel (92)

Conserva de pèsols i de carxofa

Baci de Dama

Amanida de maó sec, poma i gelatines de vinagres Oleum Flumen @CookingTheChef

"Platillo" de calamarsos, cloïsses i ceba en dues textures