Amanida de sardina i cigrons @CookingTheChef
Quan vaig veure que aquest mes el cuiner que ens proposa @Cooking the Chef és l'argentí Chakall vaig tenir una petita alegria. Tinc un germà que hi viu i de seguida li vaig demanar que em busques revistes o llibres i em fes arribar algunes receptes... però sorpresa! a l'Argentina no és gens conegut i han tingut problemes en trobar res diferent del que jo puc trobar des d'aquí, per això he decidit buscar per la xarxa fins trobar alguna recepta que em vingués de gust... i com que ja comença a fer calor i hem obert la temporada ens hem decidit a fer aquesta amanida de cigrons amb sardines... a veure que us sembla!
- Dues cullerades de cigrons cuits
- Una llauna de sardines en oli d'oliva
- Enciam i escarola
- 1 ceba tendra
- Un grapadet d'ametlles crues
- Llavors de sèsam
- Comí
- OOVE
- Sal
- Pebre
- Suc de llimona
En un got hi posem una culleradeta de comí, una de llavors de sèsam, el suc de mitja llimona i un bon raig d'oli i ho deixem .
Netegem bé els enciams i els tallem ben petits.
Fem el mateix amb la ceba tendra
En una paella amb una miqueta d'oli fregim lleugerament les ametlles i les retirem. A la mateixa paella fregim lleugerament els cigrons i els retirem.
Podem muntar l'amanida en un bol de la següent manera, sota hi posem els cigrons, damunt la barreja d'enciam, escarola i ceba, les ametlles fregides i hi posem una o dues sardines al mig.
Ho salpebrem al gust i ho amanim amb la barreja d'oli, comí, sèsam i llimona que hem fet al començament.
He vist que té moltes propostes per a aperitius i entrants fetes amb producte senzill, d'aquell que tenim tots a la nevera. Seguiré passejant-me per les reves receptes i segur que aquesta no serà l'única que faci. I si voleu veure la resta de propostes del CookingTheChef aquí les teniu!
Que ensalada mas facil y rica con lo que me gustan las sardinas te la copiteo yaaaaa ,te ha quedado de relujo.
ResponEliminaBicos mil y feliz finde wapa.
No val...... Quina recepte mes sencilla, poca feina y a sobre deu estar per repetir i chuparse els dits...... Saps? No t'en vaigis lluny, que aquesta la faig.
ResponEliminaPetons
Una receta sencilla, económica, equilibrada y con legumbres para los días de calor, no podemos pedir mas, seguro que la preparo. Muy buena elección
ResponEliminaQuè bo i fàcil de preparar! Perfecte per ara que comença la caloreta i fa mandra les coses complicades...
ResponEliminaMarta
Pues a mi me encanta esa ensalada, muy rica!!
ResponEliminaBesos
Molt bona y facil,m'agrada molt la combinació d'ingredients que has ficat les sardines magraden molt.
ResponEliminaBesets.
Una bona amanida i diferent mai hagués pensat en posar comí a l'amanida!
ResponEliminaPtns
Això és la recepta ideal! Del rebost, sencilla però amb sabor i saníssima, me l'emporto!
ResponEliminaNo coneixia aquest xef i és el que més m'agrada d'aquests reptes!
petons
Palmira
Sí, a mi també m'ha agradat la senzillesa dels seus plats. I aquesta amanida l'he de fer!!! M'ha agradat moltíssim!!!!
ResponEliminaPetons
Una ensalada la mar de rica, y diferente!! Me encanta :D Besos!!
ResponEliminaQue maravilla de ensalada, ahora que viene el calor me encantan, aunque por aquí ya cambió y esta lloviendo, a un así las ensaladas me encantan y esta se ve fabulosa...Besss
ResponEliminaUna vinagreta molt original!!! Si l'hagués de fer...el primer que hauria de fer és comprar comí!M'ha agradat molt la combinació d'ingredients. El toc de les ametlles fregides...espectacular!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Muy buena propuesta sana y bien variada.Una gozada.
ResponEliminaBon cap de setmana
Hola Gloria. Hay que ver el resultado tan fantástico que dan las conservas, tanto de legumbres como de pescado y las de sardinas son una de las principales.
ResponEliminaUna ensalada que con lo que lleva estoy seguro que debe estar de rechupete. Hice una con sardinas y garbanzos y nos gustó mucho. Esta que has hecho está de rechupete.
Que disfrutes del fin de semana.
Un abrazo.
pues es genial , al final aqut chakall estat un éxit . m'encantat
ResponEliminaMuy buena! recetas sencillas e interesantes! Gracias, besis
ResponEliminaM'agrada la combinació! Cigrons i sardines: 2 productes molt nostres, boníssims i super sans (l'oli de la conserva de les sardines no el comptarem pas ;D)! Una recepta fantàstica! :D
ResponEliminaPetons
Muy rica, tenia una amiga de Santoña, que siempre le echaba sardinas a las ensaladas, y y están muy ricas, besos
ResponEliminaUna amanida bonissima i una vinagreta genial
ResponEliminaQue ensalada tan especial. Felicidades
ResponEliminaJa veig que quan et poses a la cuina, et documentes de valent!!! Aquesta amanida té mooolt bona pinta!!! I ja en comença la temporada! Petonarros!
ResponEliminaUna amanida molt bona, m'agrada molt la combinació de tots els ingredients, sobretot el comí que no l'he provat mai així.
ResponEliminaUna abraçada
mare meva quina combinació més boníssima i quina pintassa!! felicitats..un petonet
ResponEliminaPues si que le estamos sacando partido a Chakall, ¡felicidades por tu elección!
ResponEliminaUn abrazo
¡Que rica con lo buena que están las sardinas!!
ResponElimina