Entrades
Estofat de vedella en olla ràpida
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Salsa d'avellana (sense llet)
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Crestes de cabell d'àngel
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Conill amb all-i-oli negat
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Cassoletes de poma amb butifarra negra
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
PICA-PICA de Carnaval
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
COQUES DE BRIOIX FARCIDES
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
ORELLETES
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Galetes de merengue i avellana
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
VERMUT, una manera diferent de presentar-lo
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
magdalenes, amb gust de donut? (9)
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
HEMC 30: Foie amb poma, tot caramel·litzat
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
BLAIETS
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Carxofes amb tapa
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
LLOM ADOBAT
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Escarola amb romesco
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Els primers pèsols
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Una pífia de bollicaos casolans
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
ARRÒS AMB CALAMARS o CALAMARS AMB ARRÒS
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
PECAT DE XOCOLATA (16)
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
ESCABETX
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Foie sobre poma, tot caramel·litzat
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions