PICA-PICA de Carnaval
Vam fer un pica-pica consistent en:
Carpacció de salmó marinat sobre tomàquet confitat.
Torradetes amb foei
Assortit d'ibèrics amb llesquetes de pa amb tomàquet
Cassoletes de poma i botifarra negra
Cassoletes de tomàquets secs i seitó
Vermut, presentat d'una altra manera
Paquetets de bolets
Aperitiu de poma i formatge de cabra
Culleretes de bacallà sobre llit d'all-i-oli i ceba caramel·litzada
Per fer les cassoletes de tomàquets secs i seitó em vaig inspirar amb galeta salada amb formatge de cabra, tomàquet sec i anxova del Manel.
Els paquetets de bolets estan inspirats en Blog de cuina: HOJALDRE DE SETAS de la Dolorss.
I les culleretes de bacallà... són una variació de canapés de bacalao ahumado y cebolla caramelizada de Las Recetas de Mamá.
Gràcies a tots per inspirar-me i fer-me quedar tant bé!
Vaya homenaje os pegasteis Dolce!!!
ResponEliminaYo me llevaba un poco de cada, pero seguro que no quedaron ni las migas jajaja
Petonets
Aquests aperitius són una delícia!!
ResponEliminaUn petó!
Beth
Bones propostes!!
ResponEliminaTot es veu deliciós, sobretot l'aperitiu de poma i formatge de cabra!!
Petonets preciosa.
Hola Dolça, pues con este pica-pica no creo que os faltaran las fuerzas las fuerzas para seguir el ritmo jj, además no creo que seas no tan joven como quieres hacer creer jj.
ResponEliminaSeguro que lo pasaríais muy bien. me alegro y si os sobró algo lo aceptaría, pero sin queso ni foie jj
Saludos
Solo bien no quedaste¡quedaste de categoria¡no se con cual empezar, son todos deliciosos y ademas con buena presentacion.
ResponEliminaUn beso.
Qué buena pinta tiene todo! Desde luego habrás quedado como una reina, aunque también habrás tabajado lo tuyo...
ResponEliminamenudo Homenaje madre de dios, para el próximo carnaval me planto en tu casa, que no puedo con mis babas en este momento jajajaja.
ResponEliminaUn petonet y bona nit
Mandragora, ni las migas... pero es que esto del carnaval es agotador y como además hacía fresquito nos lo comimos todo...con un hambre!
ResponEliminaBeth, oi que si que van quedar bé?
Vanesuky, doncs si t'agrada el de poma i formatge de cabra és super-senzill de fer. Tinc una entrada de fa uns dies explicant-lo.
Juan, no soy tan joven , pero tampoco tan vieja... Estoy en una muy buena edad, voy de marcha pero ya no aguanto como la juventud (mi hija y amigas), con esto ya doy una pista. mi hija quiere salir pero aún no puede salir sola con sus amigo/as porque no tiene suficiente edAD!!!
Mesilda, si que quedamos bien y nos lo comimos toooooooodo!
Lolah, la verdad, es que antes de salir de juerga si que trabaje un poco para tenerlo todo a punto.Pero valió la pena.
Rosa, cuando quieras, pero avisa antes de venir (es para que te guardemos algo,jeje)
Dolça, t'acabo de deixarte una ´coseta al meu bloc per tú!Aquesta si és per tú, sento el que va passar l'altra vegada!
ResponEliminaEspero que t'agradi.
Petonets.
Ummm, me hubiese encantando estar en ese pica pica, se ve todo tan bueno, besos pepa.
ResponEliminaRenoi! Quin pica-pica!! Quina feinada!
ResponEliminaDesprés de la rua aquest menjar que has preparat és ben festiu i una bona manera de celebrar el carnestoltes. Devien quedar la mar de contents!!
Caram Dolça,
ResponEliminaQuin megaaperitiu més bo. Moltes hores de feina però després un gran plaer.
Salut
Pepin
Doncs podria ser que els pastisets de bolets fosin una de les meves delicies salades "hojaldre de setas", la pinta ho es.
ResponEliminaEl cas es que vareu fer un pica-pica pero dels bons eh!!!
Felicitats per la cuinera!!!
Puc venir a menjar a casa teva? prometo que m´ho menjare toto i no deixaré ni un bocinet...mua
ResponEliminaMare meva! Quina feinada amb aquest pica-pica!! Espectacular!! :) Bon Carnaval! Petons!
ResponEliminaVanesuky, moltíssimes gràcies!
ResponEliminaPepa, estaba bueno, y lo sé porque no quedó nada!!!
Cuinetes, una mica de feina si... però una ja té la fama i és el que passa tothom espera alguda "pijada" acompanyant eltrípic pa amb tomàquet amb embotits. La veritat és que els estic malacostumant!
pepin, et dic exactament el mateix que li he dit a Cuinetes...
Dolorss, gràcies, ja veus que em vàreu servir d'inspiració uns quants de vosaltres. Ja he posat l'aclariment que m'has fet a l'entrada.
MJosé, casa meva sempre està oberta, quan vulguis...
Mercè, Bon carnaval!!! i ara a fer règim ja que uns quants aperitius com aquest desgavellen la balança jejejj.
PTNTS
Dolça
Hola DolÇa!
ResponEliminaEstoy encantada de conocerte y te devuelvo la visita que tan amablemente me hiciste.
Cierto que mis orejas se parecen a tus orelletes, pero tú las estiras más finitas...
Nos vemos, un saludo!
Quan dius que és proper vermut? Noia EXCEL·LENT!
ResponEliminaPetó
Cualquiera se resiste a picotear tanta cosita rica!
ResponEliminaMe ha llamado la atención lo del vermut, y la presentación de todo lo demás, muy apetecible, es fantástico Dolça!
Iriaís bien recargados de pilas!
un besito!
Això sí que és un aperitiu i no el que et serveixen el diumenge a la terrassa de qualsevol bar/restaurant!
ResponEliminaI què, celebrar el carnestoltes era una excusa per poder gaudir menjant-se totes aquestes excel·lències? Si ho arribem a saber, potser hauries tingut cua a la porta de casa!
Un apertiu de Festa grossa, eh? Per Carnaval i per Festa Major!!!
ResponEliminaJo també prefereixo aquests pica-pica que la pizza... serà que ens fem grans? Je je je...
menudo pica picaaaaaa,los comentarios lo dicen todo...enhorabuena.Un besín.
ResponEliminaBonsoir Dolça,
ResponEliminaMagnifique cet apéritif, bravo!
avec toute mon amitié.
quin pica pica de carnaval més currat! És un gust poder agafar l'insipració de blogs com el teu!!
ResponEliminaDolça, pica-pica o dinar?????
ResponEliminaM'ho menjaria tot!!!!!!!
Con lo que me gusta a mi el picoteo,,, seguro que lo probaba todo pues se ve delicioso!!!! petonets..
ResponEliminaQuin goig de pica pica. Quin carnaval més complert. Així fa goig. No sé amb que em quedo com a preferit. Les cassoletes, quina bona idea. Salut!!!!
ResponElimina