Cassoletes de poma amb butifarra negra
Com que he vist que el pica-pica de Carnaval ha tingut molt d'èxit us explicaré com es fa l'única recepta que no està "afusellada" d'algú altre o que no la he publicada abans.
Per fer aquestes cassoletes necessitem:- -Hòsties La Cocinera
- - Poma golden
- -Butifarra negra
- - Una mica d'oli
Tallem la poma a dauets i la saltegem, a foc ben baixet, amb una miqueta d'oli, fins que la tinguem rosseta.
Posem una capa de poma dins de cada cassoleta. Al damunt hi posem una mica de butifarra negra a la que hi haurem tret la pell.
Ho posem al forn fins que vegem que està cuit.
Impressionants!!
ResponEliminaQuin goig de cassoletes i la unió de butifarra i poma, hummmm!
Petonets.
i es que combinen tan bé la butifarra amb la poma, mmm!!
ResponEliminaA vegades et deixo comentaris i després no surten... que estrany, oi?
ResponEliminaA veure si amb aquest ho faig bé :(
Aquestes cassoletes jo les faig amb una base de pasta de full, però la teva versió amb oblees m'ha agradat molt. I variant el farcit, tens una pica pica molt original i vistós :)
muchas gracias preciosa, por que verdaderamente tiene que estar de pecao.
ResponEliminaUn besito wapisima
Que facil y original estoy deseando probarlo este fin de semana.
ResponEliminaBesos.
Hola Dolça. Tienen que estar fabulosas. Yo hice un hojaldre con morcilla y manzana y la mezcla es para chuparse los dedos.
ResponEliminaSaludos
A mi la botifarra negre no m'agrada, jo m'atreviria a fer-la amb llangonissa amb pebre!! per provar no si per res, no??
ResponEliminaRecords
Dolça, m'apunto la idea! El contrast dolç salat m'agrada molt! :) Petons!
ResponEliminaJo ho faig afegint formatge de cabra i pinyons, i amb la poma crua. I les oblees planes com si fossin pizzetes (però jo ho he tret d'un dels llibres de la Mireia Carbó)
ResponEliminaViscaaa tinc tots els ingredients per fer-les!!! Les faré demà per sopar! Ja us explicaré! Quedem així! (com diria en Tomàs Molina :D)
ResponEliminaHay que probar esta combinación..tiene muy buena pinta...
ResponEliminaSaludos
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/
Qué buenas! Y qué fáciles de hacer, el paso a paso está genial.
ResponEliminaBesos.
Vanesuky, no n'hi ha per tant!!!!
ResponEliminaparella vermella, és veritat combinen a la perfecció.
Gemma, a vegades a mi també em passa amb alguns comentaris que deixo i després no els veig publicats, no sé si és perquè l'autor del blog no els autoritza o perquè vaig tant ràpida que no els deso!!! Jo de teu no n'he borrat mai cap!
Rosa, está muy rico, y hecho así en cazuelita es un aperitivo pero si lo haces como una tartaleta un poquito más grande, con hojaldre o pasta brisa ya tienes la cena!
Mesilda, ya me dirás como te han salido!
juan, con hojaldre también lo he hechi a veces, pero entonces lo hago un poquito más grande y ya me sirve de cena, con un poquito de lechuga o tomate en ensalada.
Anna, com pot ser que no t'agradi la butifarra negra??? Amb una bona llangonissa també pot quedar bo. si ho provés ja em diràs com t'ha quedat!
etaca, feia dies que no et veia per aquí. La teva variació és més elaborada!!!
cuinetes, com t'han sortit???
Jorge, hay que probar, hay que probar... y luego me cuentas que tal!
Lolah, me alegro que te hayan gustado, tanto la receta como el paso a paso.
PTNTS
Dolça
Doncs visca l'originalitat i la bona combinació. Salut!!!!!
ResponEliminaaixò ha d'estar boníssiiim!!!!!!!
ResponElimina