Galetes de merengue i avellana
Aquí tenim la recepta d'unes galetes que es poden fer quan tenim clares d'ou que ens han sobrat. Me la ha fet arribar l'Estela, que ja ens ha obsequiat amb PASTÍS D'AMETLLA I LIMONCELLO i Tarta de massapà i poma .
Necessitem:
. 4 clares d'ou
. 200 gr avellanes torrades ( no cal dir que "vellanes" de Reus, és clar!)
. 200gr sucre
. 1 cullerada de llevadura
. 150 gr xocolata
. 1 cullerada cacau amb pols
Muntar les clares a punt de neu amb el sucre i un polsim de sal
Picar les avellanes i ratllar la xocolata
Barrejar les avellanes amb la xocolata, el cacau i la llevadura i afegir-ho a les clares muntades.
La recepta diu que es posi amb una mànega pastelera(jo ho he fet amb una cullera, no queda tan bonic però igual de bo). Posar al forn sobre paper sulfuritzat o paper d'alumini i coure-les al forn a 150º durant 15 o 20 minuts
La recepta és de Nestle Postres i s'hi pot afegir xocolata al mig (però jo no ho he fet).
fondre xocolata (100gr) amb mantega (50gr) i un cop fetes les merengues ajuntar-ne dues amb la xocolata fosa al mig
Una estupenda idea, Dolça. Se ven riquísimas.
ResponEliminaBesos
Una idea ganial per aprofitar les clares que ens sobren d'altres receptes... Per exemple, de la crema que farem tots ben aviat per Sant Josep ;)
ResponEliminaM'apunto la idea, que jo sempre acabo fent merengues i així variarem una mica ;)
Quines galetetes més fàcis i bones!!
ResponEliminaEstic amb Gemma, és molt bona idea per utilitzar les clares!!
Petons maca.
Dolça, de estas galletas no dejaba ni la señal jj. Tienen una pinta fabulosa y con la cuchara le has dado una forma especial jj.
ResponEliminaSaludos y que pases un buen día.
Perfecte!! Una altra receptes per aprofitar clares!! Ja em puc posar a fer crema catalana i demà a fer les galetes!!! Gràcies Dolça per la recepta!
ResponEliminaMuy buena idea,tienen que estar buenisi mas y ademas son sencillas de preparar.
ResponEliminaBesos.
Doolça, excelent recepta i a més adaptable a la meva dieta...
ResponEliminaGraices
Núria
Que bones, i que ningú ho dubti amb avellanes de Reus quedaran millor, res de turques. Salut!!!!
ResponEliminaooh, Dolça, que boníssimes. Escolta em fet un video, a a veure si coneixes a algú!!
ResponElimina