Frittata de verdures Km0
Si et porten la verdura directe del camp a casa tens l'obligació de gaudir-ne en cada àpat.
Això ho puc fer gràcies a l'Adrià de Cal Trufó que es deixa amoinar a qualsevol hora, que mai em diu que no i que sempre em porta producte de temporada, Km0, acabat de collir.
"De pèsols no en tinc massa... que vols mitja dotzena d'ous? Porta'm allets tendres que ja saps que m'agraden molt" Converses de WhatsApp dels diumenges al vespre... i després em porta el que té i a mi ja m'està bé!
I amb uns quants pèsols, alls tendres i ous vam fer-nos aquesta frittata Km0.
Necessitem:
- 100g de pèsols nets
- 1 ceba
- 1 culleradeta de paté d'all tendre o dos alls tendres
- Oove
- Sal
- Pebre
- Julivert fresc
- 4 ous
- Uns quants tomàquets cirerol
A la paella de fer les truites hi posem una miqueta d'oli, hi sofregim la ceba tallada ben petita fins que comenci a agafar color, hi afegim els pèsols nets i la culleradeta de paté d'alls tendres i ho fem coure tot junt, a foc ben baix, uns 5 minuts.
Hi posem els ous ben batuts, que haurem salpebrat, i hi posem un bon grapat de fulles de julivert tallades petites i els tomàquets cirerols.
Ho tapem i ho deixem coure uns 10 minuts a foc baix. Sabrem que està cuit quan l'ou estigui quallat.
Ho traiem amb cura de la paella i ho servim amb una amanida.
No sé si és ben bé una frittata o és una truita oberta, el que sí sé és que és un plat d'aquells que admeten una mica de tot i que solucionen una menjada amb èxit.
Very nutritious and tasty!
ResponEliminaUn almuerzo perfecto ----
ResponEliminaBesitos¡¡
Ben senzill però més bo no pot ser. Gaudir d'aquestes verdures és tot un luxe sort que tens de la zona on viviu!
ResponEliminaUna abraçada,
Palmira
Hola Gloria. Sea frittata o tortilla da igual, tanto monta, monta tanto. Como lo llames es indiferente ya que lo que se sabe y se intuye es que lo que uno va a saborear es una delicatessen. Y esta frittata-tortilla lo es en grado sumo. Prefiero los ajos tiernos en lugar del paté de ellos aunque tampoco le pondría reparos a lo que pusieras. La boca se me ha hecho agua.
ResponEliminaUn abrazo. Espero que ya estés vacunada.
Glòria...tant si és frittata com si és truita oberta...em penso que és boníssima! I amb producte KM0..ja ni et dic!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Gloria, aquesta frittata es de luxe.
ResponEliminaUna abraçada.
Hola maca, va bé saber aquestes coses,. Les verdures fresques i de proximitat les hauriem de consumir sempre que fos possible . Has fet una frittata ideal, sana i bonissima. Petons¡¡¡¡
ResponElimina