Pastís de xocolata i maduixes

Aprofitem que fa bo i podem ser a la terrassa... fem un berenar! 

Això m'ho diuen a quarts de tres  i a les cinc hem de ser a lloc... tinc maduixes... alguna cosa amb maduixes, que sigui ràpida de fer, que tingui  a casa tot el que necessito 😏

Un coc fet en un pim-pam que  (i no és perquè l'hagi fet jo) és boníssim!  


Necessitem:

  • 3 ous
  • 250g de sucre
  • 200g de farina
  • 8 cullerades d'un bon oove
  • 1 culleradeta d'essència de vainilla
  • 250ml de llet (pot ser vegetal)
  • 3 cullerades de cacau en pols pur
  • 1 sobre de llevat químic
  • Maduixes senceres



Preescalfem el forn a 200º

Amb el batedor de baretes barregem els ous amb el sucre fins que estiguin ben escumosos
Hi afegim l'oove, l'essència de vainilla i la llet.
Tamisem la farina, la xocolata i el llevat i ho anem incorporant a poc a poc, mirant que no ens baixi la barreja.
Preparem un motlle amb esprai antiadherent o amb oli i farina, hi aboquem la barreja.
Netegem les maduixes   traient les  fulles. 
Les posem senceres per tot el pastís, a gust del consumidor, com més en posem més en trobarem 😋.
El posem al forn, abaixem la temperatura a 180º i el tenim una mitja hora més o menys. Punxem amb un tèster al mig per veure si és cuit del tot i si cal el deixem 5 o 10 minuts més.

El deixem dins el motlle una estona i després ja el podem desmotllar i posar-lo a la safata on el vulguem presentar.

 Xocolata amb maduixes és èxit assegurat i amb un cava rosat fresquet vam fer un berenar de primera... per sort vaig pensar en amagar-ne un tallet (com podeu veure força petit) per poder-lo fotografiar i  compartir la recepta amb tots vosaltres.



Comentaris

  1. Això del bon temps és un luxe... aquí sembla que maig és març i no el de Barcelona!
    Un coc ben bo i amb maduixes per tenir la consciència tranquil.la ;o)
    Una abraçada,
    Palmira

    ResponElimina
  2. Aquest l'apunto ben apuntat, m'encanta la xocolata i les maduixes, i la combinació... ummm

    ResponElimina
  3. Si no arribes a guardar-te un trosset...no l'haguessis pogut fotografiar! Amb el deliciós que es veu...de ben segur a que va volar! És una combinació perfecta!
    Petonets i molt bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
  4. Gloria, que bien has salido del apuro!
    La tarta se ve tremendamente rica y seguro que la tarde de merienda fue perfecta.

    Besos

    ResponElimina
  5. Debía estar deliciosa, que gusto, comer ya en la terraza. Un beso

    ResponElimina
  6. Quina gràcia i quina rapidesa. No li falta de res i tenia que estar d'allò més bo, tant, que m'apunte la recpta perquè tinc un bon oli y sols em falta tornar a comprar les maduixes.
    Besets.

    ResponElimina
  7. Ya veo que más rápido imposible, y más rico tampoco!! La combinación chocolate/fresas nunca falla

    Petons!

    ResponElimina
  8. Hola Gloria. Mucho me alegraría si me guardaras un gran trozo de este bizcocho, ¡ojo! que he dicho gran no pequeño ni mediano jj. Y es que tanto el chocolate como las fresas me encantan y este que has hecho tienen que estar de vicio. Una mezcla de sabores ideal.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  9. Quina bona combinació! les maduixes amb xoco són genials! HE llegit la recepta i he tingut una idea! Si ho faig ja t'ho explicaré!
    Ptnts

    ResponElimina
  10. Molt bona pensada.
    Segur que van disfrutar molt menjant el pastis.
    Veig que tens unes receptes que fan venir gana!

    Una coseta.....a la recepta, quina quantitat de farina poses??

    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ui! Sort que m'ho has dit!
      Ja ho he arreglat a la recepta. Són 200g.

      PTNTS
      Glòria

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides