Pastís de xocolata i maduixes
Aprofitem que fa bo i podem ser a la terrassa... fem un berenar!
Això m'ho diuen a quarts de tres i a les cinc hem de ser a lloc... tinc maduixes... alguna cosa amb maduixes, que sigui ràpida de fer, que tingui a casa tot el que necessito 😏
Un coc fet en un pim-pam que (i no és perquè l'hagi fet jo) és boníssim!
Necessitem:
- 3 ous
- 250g de sucre
- 200g de farina
- 8 cullerades d'un bon oove
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
- 250ml de llet (pot ser vegetal)
- 3 cullerades de cacau en pols pur
- 1 sobre de llevat químic
- Maduixes senceres
Preescalfem el forn a 200º
Amb el batedor de baretes barregem els ous amb el sucre fins que estiguin ben escumosos
Hi afegim l'oove, l'essència de vainilla i la llet.
Tamisem la farina, la xocolata i el llevat i ho anem incorporant a poc a poc, mirant que no ens baixi la barreja.
Preparem un motlle amb esprai antiadherent o amb oli i farina, hi aboquem la barreja.
Netegem les maduixes traient les fulles.
Les posem senceres per tot el pastís, a gust del consumidor, com més en posem més en trobarem 😋.
El posem al forn, abaixem la temperatura a 180º i el tenim una mitja hora més o menys. Punxem amb un tèster al mig per veure si és cuit del tot i si cal el deixem 5 o 10 minuts més.
El deixem dins el motlle una estona i després ja el podem desmotllar i posar-lo a la safata on el vulguem presentar.
Xocolata amb maduixes és èxit assegurat i amb un cava rosat fresquet vam fer un berenar de primera... per sort vaig pensar en amagar-ne un tallet (com podeu veure força petit) per poder-lo fotografiar i compartir la recepta amb tots vosaltres.
Això del bon temps és un luxe... aquí sembla que maig és març i no el de Barcelona!
ResponEliminaUn coc ben bo i amb maduixes per tenir la consciència tranquil.la ;o)
Una abraçada,
Palmira
Aquest l'apunto ben apuntat, m'encanta la xocolata i les maduixes, i la combinació... ummm
ResponEliminaSi no arribes a guardar-te un trosset...no l'haguessis pogut fotografiar! Amb el deliciós que es veu...de ben segur a que va volar! És una combinació perfecta!
ResponEliminaPetonets i molt bona setmana,
Olga
Gloria, que bien has salido del apuro!
ResponEliminaLa tarta se ve tremendamente rica y seguro que la tarde de merienda fue perfecta.
Besos
Debía estar deliciosa, que gusto, comer ya en la terraza. Un beso
ResponEliminaQuina gràcia i quina rapidesa. No li falta de res i tenia que estar d'allò més bo, tant, que m'apunte la recpta perquè tinc un bon oli y sols em falta tornar a comprar les maduixes.
ResponEliminaBesets.
Ya veo que más rápido imposible, y más rico tampoco!! La combinación chocolate/fresas nunca falla
ResponEliminaPetons!
Hola Gloria. Mucho me alegraría si me guardaras un gran trozo de este bizcocho, ¡ojo! que he dicho gran no pequeño ni mediano jj. Y es que tanto el chocolate como las fresas me encantan y este que has hecho tienen que estar de vicio. Una mezcla de sabores ideal.
ResponEliminaUn abrazo.
Quina bona combinació! les maduixes amb xoco són genials! HE llegit la recepta i he tingut una idea! Si ho faig ja t'ho explicaré!
ResponEliminaPtnts
Molt bona pensada.
ResponEliminaSegur que van disfrutar molt menjant el pastis.
Veig que tens unes receptes que fan venir gana!
Una coseta.....a la recepta, quina quantitat de farina poses??
Moltes gràcies!
Ui! Sort que m'ho has dit!
EliminaJa ho he arreglat a la recepta. Són 200g.
PTNTS
Glòria