Sopa de musclos
A casa no es llença res, i després de les festes de Nadal ens ha quedat, segur, un racó amb unes quantes llesques de pa sec. El pot de pa ratllat és ple, torradetes per fer sopes escaldades ja en tinc...a veure què us sembla aquesta sopa!
Si no ho dieu ningú sabrà que és una recepta d'aprofitament. A més és ràpida de fer, barata i boníssima...que més podem demanar!
Ingredients:
- 1 ceba,
- 1 all tendre
- 1 tomàquet natural
- 1 llauna de musclos al natural
- Pa, una mica al vostre gust, segons la vulgueu més o menys espesa.
- Llorer
- Oove
- Sal i pebre.
Posem el pa en remull amb
aigua .
Fem un sofregit amb ceba, all, tomàquet, pebre i una fulleta llorer.
Bullim el pa amb l’aigua i
el sofregit una mitja hora. El darrer quart d’hora hi afegim els musclos, amb
el suc i tot. Ho triturem bé.
Hi podem posar uns quants musclos talladets petits com a entrebancs o uns dauets de pa torrat, i perquè no uns xips de xirivia, o pastanaga, o carabassa...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.