Croquetes de carabassa @Cuinema6mans

L'altra dia l'Olga i jo vam coincidir publicant unes croquetes a l'Instagram.  La Marta, sempre al corrent de tot, ens va fer notar que ens havíem equivocat de data ja que el Dia Mundial de les Croquetes es celebra avui, 16 de gener...i aquí ens teniu...fent un @Cuinem a 6 mans per celebrar aquesta data.
De croquetes en tinc unes quantes de publicades, i les típiques d'aquestes dates, les d'aprofitament les tinc al blog des de fa gairebé 7 anys. Com que no tenia previst fer-ne, he obert la nevera i amb el que hi tenia dins he fet aquestes croquetes.

Necessitem:

  • Carabassa torrada/escalivada
  • Sal
  • Oove
  • Formatge ratllat, ben suau (hi he posat formatge tendre)
  • Espècies al gust (hi he posat pebre, all  i herbes de Provença)
  • Farina de cigró
  • Pa ratllat

Per a 10 croquetes agafem 10 cullerades de polpa de carabassa escalivada i les posem en un bol. La xafem, ben xafada, amb una forquilla, hi posem sal, espècies i un parell de cullerades de formatge ratllat. Ho barregem bé, donem la forma de croqueta o de bola i ho deixem a la nevera.
Fem una barreja 50% aigua - 50% farina de cigró , hi arrebosem les croquetes, després ho fem amb pa ratllat i les deixem assecar un parell d'hores abans de fregir-les, en oli calent, però no fumejant, mirant que quedin ben cruixents per tots els costats.

Curiositat per veure-les per dins?   Bona pinta, veritat?

Si sou fans de la carabassa us agradaran. La propera vegada les faré al forn i potser hi posaré cardamom i un polset de canyella com a espècies... ja us explicaré.

Voleu veure amb quines croquetes ens sorprenen la Marta i l'Olga?

Comentaris

  1. Una buena croqueta también Gloria y es que admite de todo si el producto interior es bueno.
    Petons

    ResponElimina
  2. Bona manera de celebrar aquest dia, mai hi ha prou idees per fer croquetes!

    ResponElimina
  3. Hola Gloria. Me encantan las croquetas pero nunca las he hecho vegetales ni de calabaza. Solo he utilizado calabaza en una ocasión. Fueron estos Figues albardaes que son típcos de aquí y que me gustan mucho. Salvo en esa ocasión no he utilizado calabaza en otros platos, al menos que recuerde 😂😂.
    De lo que si estoy seguro es de que viendo el aspecto que tienen estas croquetas es de que más de una caerían porque tienen que estar muy ricas.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  4. Que ràpid ens posem d'acord, oi? M'encanten aquestes croquetes tan saludables que ens portes!
    Petonets i...molt bon cap de setmana!
    Olga

    ResponElimina
  5. Mmmm que bones! Aquestes cauran segur! A mi m'encantaran! Súper-addicte a les croquetes saludables!!!
    Ptns

    ResponElimina
  6. Unas croquetas riquísimas y muy originales. Buena receta para celebrar el día de la croqueta. 😙😙😙

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides