Melmelada de kiwi i vainilla @ColorySabordeTemporada
A través del messenger del facebook vaig rebre el convit a participar al repte " Color y Sabor de Temporada", primer vaig pensar que no calia embolicar-me més, que ja tinc prou feina... però llegint les bases vaig veure que no hi havia cap tipus de dificultat, només cal cuinar amb un dels dos ingredients que se'ns proposen... i aquí em teniu fent una melmelada de kiwi i vainilla... per continuar omplint la prestatgeria del rebost :-)
Necessitem:
Pelem els kiwis, els tallem a trossos no massa grossos i els posem en un bol de vidre. Hi posem el sucre, ho remenem bé, ho tapem amb paper film i ho deixem un parell d'hores.
Al microones, a velocitat màxima 10 minuts, ho traiem i remenem, 10 minuts més, ho tornem a treure i a remenar i així 5 vegades, o fins aconseguir el punt d'espès que us agradi. Als darrers 10 minuts hi afegiu la vainilla que haureu tret, amb l'ajuda d'un ganivet fi de les dues beines.
La poseu en pots de vidre esterilitzats i al bany maria 20 minuts. Una vegada freds només cal posar les etiquetes i al rebost... a seguir endolcint els esmorzars.
Buenos días Gloria. Que delicia de mermelada que nos has preparado, tiene que estar buenísima untada en una tostadita, ideal para un buen desayuno.
ResponEliminaUna receta maravillosa para ese reto de Color y Sabor.
Un beso Paco
Muchas gracias Paco
EliminaPtnts
Glòria
Tiene que estar riquísima, me gusta la textura que tiene...bsts y feliz Semana Santa :-)
ResponEliminaHa quedado muy rica MJesús!
EliminaPtnts
Glòria
Veo que te has aficionado a las mermeladas últimamente, otra propuesta bien buena y aromática.Solo hace falta un buen trozo de pan.
ResponEliminapeto
Sempre m'ha agradat molt fer melmelada Miquel
EliminaPer esmorzar, amb un tallet de coc...perfecte!
Ptnts
Glòria
Bonissima aquesta melmelada.
ResponEliminaÉs força bona Lolines :-)
EliminaPtnts
Glòria
Mira que ens agraden les melmelades i els kiwis però mai hem preparat melmelada de kiwi. En vam tastar una a una fira i ens va encantar... I ara amb la teva recepta ja no tinc excuses per no anar omplint el rebost!
ResponEliminaPetons
Palmira
Era una melmelada que la havia vista en llibres i revistes, però no l'havia tastat mai.
EliminaVal la pena fer-la Palmira. I la vainilla li dona un puntet molt bo.
Ptnts
Glòria
Menys mal que vas aceptar la proposta ^_^
ResponEliminaT'ha quedat meravellosa, i segur que la vainilla li dona un gustet més que bò...mmm!!!
Felicitats!!!
La vainilla li dona el punt diferent MariaAmparo.
EliminaPtnts
Glòria
De la manera que ho expliques fas que sembli verdaderament un joc de nens!! ;) I que et vinguin ganes de posar-te a pelar kiwis de seguida! La veritat és que mai he pensat a fer melmelada de kiwi i segur que és ben bona.
ResponEliminaUna abraçada
És molt fàcil fer-la Dolors
EliminaPelar la fruita, posar-hi el sucre...
No té cap secret heheh
Ptnts
Glòria
De kiwi...ja estic tardant a provar de fer-la!!! Mil gràcies per les teves magnífiques propostes! Petonarros!
ResponEliminaGràcies a tu per ser tan entusiasta Mònica
EliminaPtnts
Glòria
Tiene que estar deliciosa, me gusta la receta.
ResponEliminaAnímate a hacerla Trini!
EliminaPtnts
Glòria
Hola Gloria, estupenda receta, me encantan las mermeladas por las mañanas en mis tostadas!! Yum, Yum!!
ResponEliminaPues aquí tienes otra buena melmelada para desayunar MJosé
EliminaPtnts
Glòria
hola!! una combinación deliciosa que me encantaría probar, kiwi y vainilla, me tiene intrigada, descubrir el sabor, gracias!!
ResponEliminapetonets
Si te animas y la haces ya me explicarás que te parece Silvia
EliminaPtnts
Glòria
Una mermelada deliciosa!! Ya me gustaría tenerla cerquita para disfrutarla mañana en el desayuno. Un beso y bienvenida al reto :)
ResponEliminaMe ha encantado participar Pilar
EliminaPtnts
Glòria
Que rico, y en micro, no he preparado nunca mermelada de kiwi, me apunto tu receta xD
ResponEliminaYa tardas en hacerla Maribel. Espero k te guste.
EliminaPtnts
Glòria
Qué mermelada más original! Nunca la había visto. ¿Es muy ácida? Tiene que estar genial la combinación del kiwi con la vainilla. ¡Un beso!
ResponEliminaNada ácida si escoges los kiwis maduros, si los kiwis són más verdes y un punto ácidos añade el zumo de medio limón y tendrás una melmelada ácida. Yo entonces no le pondria vainilla.
EliminaPtnts
Glòria
Que original, me encantan las mermeladas pero nunca eché vainilla en una. tengo que probarlo. No conocía tu blog pero me quedo aquí ya como seguidora. Por cierto estoy de concurso en mi blog hasta finales de este mes, anímate a participar que regalo muchos premios. Un besito,
ResponEliminahttp://elbauldelasdelicias.blogspot.com.es/