Crema de carabassa, camagrocs i picada d'avellana. Sergi de Meià
I dissabte passat, abans d'anar a Mercat de Mercats, vam anar a fer un esmorzar de forquilla al Restaurant Sergi de Meià.
Va ser una cosa afegida al programa de dissabte, arribàvem aviat a Barcelona i teniem dues hores per passejar. Ens en vam assabentar que l' Òscar anava a fer aquest esmorzar, i descaradament, la Marta i jo ens hi vam afegir... ja ens perdonaràs Òscar, però una oportunitat així dues ganxetes no la tenen cada dia !!!!
Va ser un amor a primera vista... la crema de carabassa amb camagrocs i picada... a més el Sergi ens va mig explicar com es feia. I jo, valenta, avui m'hi he posat... i què voleu que us digui, avui l'amor a primera vista ha passat a ser un amor consumat :-)
Necessitem:
- carabassa cuita
- camagrocs
- oove
- sal
- julivert
- avellanes DOReus, torrades
Una vegada cuita la deixem refredar una mica. Posem dues cullerades ben grosses de carabassa, per persona, al bol de la TMX , salem una mica i ho triturem. Quan veiem que ja és un puré ben fi hi tirem una cullerada d'oli, per persona, a poc a poc i abaixant la velocitat per ajudar a emulsionar la crema.
Mentrestant saltegem els camagrocs amb una mica d'oli i quan estan llestos hi posem una miqueta de julivert picat.
Piquem unes quantes avellanes, no massa fines.
En un bol posem la crema de carabassa, un llit de camagrocs i un pessic d'avellanes torrades, picades.
Espero que la meva versió no hagi distorsionat massa la recepta autèntica. A casa ha agradat moltíssim aquesta versió, és clar que ells no van tastar l'original i no poden comparar.
Amb l'entusiasme gairebé m'oblido d'explicar-vos que vam menjar dissabte passat per esmorzar...
cranc amb bolets
Ei, molt bé!! Aquesta també la faré!!! Barcelona mon amour!!! Una molt bona manera de començar el dia!! Repetim?
ResponEliminaDe moment demà repetim... però a Vinaixa Marta ;-)
EliminaPtnts
Dolça
Una buena versión la tuya sin duda alguna, buenísima.Veo que fue un almuerzo muy provechoso.El Oscar siempre sabe los buenos sitios el puñetero.
ResponEliminaBon cap de setmana
peto
Aquesta crema emulsionada amb els camagrocs i les avellanes ha de ser tot un luxe per als sentits, ara, a un quart de nou del matí, ja començo a salivar només tancant els ulls i veient el plat a taula.
ResponEliminaQueda anotada.
Una abraçada.
Dolça....no sé com era la que vas tastar però aquesta ha de ser impressionant. Una crema de luxe!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Estupenda receta, como me apetece huuuuu.Bssss y buen fin de semana.Bssss
ResponEliminaOstres, un esmorzar de bolets... Si el meu marit ho sap s'apunta segur amb vosaltres!!!
ResponEliminaI aquest interpretació em sembla deliciosa i molt de tardor.
Petons i bon diumenge
Palmira
Qué crema más original y otoñal, tiene que estar riquísima con esos ingredientes.bsts guapa
ResponEliminaUn plato muy otoña.
ResponEliminaQuè bé que t'hagis animat a fer-la, així ara te la podem copiar a tu, perquè ha d'estar bona boníssima! un petó!
ResponEliminaHola Gloria. Te quieres creer que apenas utilizo calabaza. Creo que se pueden contar con los dedos de una mano y sobrarían jj. Me da la impresión de que me estoy perdiendo algo muy rico.
ResponEliminaPorque esta crema de calabaza con esas setas debe ser algo exquisito, no me cabe ninguna duda de que así es. La pena es que me la he perdido.
Un abrazo
Un esmorzar de luxe!! i la crema havia d'estar deliciosa... !
ResponEliminaplat 100% de temporada! Per mi també hagués estat amor a primera vista, tot el què porta m'encanta i combina a la perfecció!
ResponEliminaQue buenísimo plato te ha quedado Marta, me encantan las setas y con la suavidad de la calabaza....de lujo!!!! Gracias por pasar por mi blog y dejarme tu comentario. Besosss.
ResponEliminaMmmm m'encanten els camagrocs i m'encanta aquesta recepta, segur que la provem a casa!
ResponEliminaPetons
Buenas tardes Gloria. Una crema de calabaza con níscalos muy pero que muy rica, seguro que su sabor es extraordinario. El desayuno del sábado fue magnífico y contundente, con setas ahora que estamos en época. En la fotografía estáis muy bien con la compañía de cocinero Sergi de Meial.
ResponEliminaUn saludo Paco
Nunca he probado estos ingredientes en una crema pero desde luego, todo de temporada y tiene una pinta deliciosa.
ResponEliminabesazos
Ohh, que bo!!! me encantan les picadas d'avellanes, el sabor que dona es perfecte, petonets!!
ResponEliminaQue bona! I amb ingredients de temporada, deliciosa! Entren la mar de bé, oi?
ResponEliminaMarta