Bons moments de ser bloguera!
Quan un dia qualsevol reps un missatge com aquest:
Glòriaaaaaa
Escolta, si tens lliure el 17 d'octubre, dissabte hi ha una cosa que POTSER et resulti interessant...
Glòriaaaaaa
Escolta, si tens lliure el 17 d'octubre, dissabte hi ha una cosa que POTSER et resulti interessant...
... no dubtes en dir que si i corres a buscar bloguera acompanyant...
Arribat el dia, amb la Marta del blog Pa de Nous, matinem per arribar a l'hora i cap al Mercat del Clot (Vam fer una parada, molt bona i molt interessant abans però ja us la explicaré més endavant), allí formàrem part del taller participatiu per a bloguers previ a la 6a edició de Mercat de Mercats.
Vam conèixer al Xavier Bou de Carnisseries Bosch, l'Àngels Fises de Fruites Molins i el xef, amb estrella Michelin, Jordi Herrera.
Carnisseries Bosch, mestres artesans des de 1863, 6a generació fent producte de màxima qualitat.
Fruites Molins, des de Molins de Rei és la 5a generació que fa producte ecològic, producte fresc i autòcton collit a la tarda per arribar ben fres al mercat cada matí.
Jordi Herrera, xef amb estrella del restaurant Manairó, la cuina es sustenta damunt tres eixos: la cultura, el producte i la tècnica... i sobretot em vaig quedar amb la màxima de es cuina amb el cap!
I amb els seus productes vam ser reptats a fer un plat... en 20 minuts!
Carnisseries Bosch, mestres artesans des de 1863, 6a generació fent producte de màxima qualitat.
Fruites Molins, des de Molins de Rei és la 5a generació que fa producte ecològic, producte fresc i autòcton collit a la tarda per arribar ben fres al mercat cada matí.
Jordi Herrera, xef amb estrella del restaurant Manairó, la cuina es sustenta damunt tres eixos: la cultura, el producte i la tècnica... i sobretot em vaig quedar amb la màxima de es cuina amb el cap!
I amb els seus productes vam ser reptats a fer un plat... en 20 minuts!
Hi ha qui ho va intentar i hi ha qui ho va intentar i acabar...
Però tots vam gaudir molt de l'experiència
Resultat d'aquest taller és que dissabte vinent, a les 13.30 un dels bloguers haurà de presentar la seva tapa dins el programa oficial de Mercat de Mercats. La tapa afortunada ha estat la mandonguilla d'aprofitament del Tiriti (el tercer començant per dalt)
Frisem per veure'l en acció el proper dissabte.
Va ser ben divertit! Realment ser bloguer et porta moltes satisfaccions (i algun maldecap també no ens enganyem... ;)) i compartir un dia amb un grup tan maco com el d'ahir és tot un plaer i un privilegi. Molts petons Glòria!
ResponEliminaQuina experiència més interessant!!! A veure com serà la mandonguilla guanyadora!!!!
ResponEliminaSense dubte......una gran jornada!!! Felicitats!!
ResponEliminaPetonets i bona setmana!
Olga
Com molen aquestes trobades oi??! jo estic una mica aïllada últimament d'aquests tallers, i els trobo a faltar! us ho devieu passar pipa! petonets guapa
ResponEliminaQue bé poder gaudir d'aquests moments i conéixer molta gent!
ResponEliminaSegur que ho vau passar molt i més bé encara!
Petons i bona setmana
Palmira
Uau molt interesant Glòria! Ens penjaràs la teva tapa vintminutera?;)
ResponEliminaCom m'agradaría poder gaudir amb vosaltres aquets moments tan bonics !!!!!! quina experiencia mes maca !!!! felicitats.
ResponEliminaPetonets reina.
I que bé us ho vau passar! Un plaer!
ResponEliminaAquestes experiències em fan molta enveja, MOLTÍSSIMA!! :))) Però de la sana!! No hi ha dubte que us divertiu molt a part de conèixer gent molt interessant.
ResponEliminaUna abraçada