Magdalenes de xocolata blanca (28)
Em sembla que aquesta vegada amb el títol de la recepta n'hi ha prou... suaus, flonges... un esmorzar boníssim!
Necessitem;
- 150g de xocolata blanca de cobertura
- 3ous
- 120g d'oli d'oliva
- 150g de sucre
- 250g de llet
- 200g de farina
- 100g de maizena
- un sobret de llevat químic
Posem la xocolata a desfer en un a cassola plana a la placa lenta al número1, també ho podeu fer al microones. Quan ja estigui desfeta la remeu bé i la deixeu atemperar dins la mateixa cassola.
Mentrestant batem a punt de cinta fort els tres ous amb el sucre. Després hi anem incorporant a poc a poc i vigilant que la barreja no es baixi l'oli, la llet, la barreja de la farina, la maizena i el llevat i al final de tot la xocolata desfeta.
Ho posem a la nevera un parell d'hores com a mínim.
Preescalfem el forn a 200º.
Omplim els paperets de magdalena fins una mica més de la meitat, espolsem una miqueta de sucre per damunt de cadascun i els enfornem més o menys uns quinze minuts.
Si voleu ajudar a que les magdalenes us pugin més podeu posar-les abans d'anar al forn dins d'uns motlles de silicona.
Són o no són un magnífic esmorzar? Tasteu-les i ja m'ho direu!
Ja se que la pregunta era retòrica, però la veritat: ho són!! :D
ResponEliminaoh sí, que bones!! Jo en vull, jo en vull!
ResponEliminaTe las copio, vale? No las he fet mai amb xocolata blanca I m' apateigen moltisim.
ResponEliminaPetons i perdò per las faltes. Soc peix amb la escritura,ja que soc de la generaciò, que varem apendre a escriure amb castellà.
Petons
Doncs sí, no hace falta decir nada más... Petons!
ResponEliminaLes provarem de fer, segur que sortirant perfectes!!!
ResponEliminabonissimasss,,,fem servir poc la blanca i dona un toque molt especial,,,una abraçada
ResponEliminaQué delicia, me encantan con el chocolate blanco...besitos guapa
ResponEliminamassa bonesss!! i aixo que mai les he fet, si tastat....a veure si m'animo algun cap de setmana...petons
ResponEliminaPero qué buenas que tienen que estar, me gustan mucho.
ResponEliminabesos
Continues baixant a Tarragona ? Un petit encàrrec de 12...
ResponEliminaNani
Ja ho crec que són un magnífic esmorzar! No te n'haurà sobrat pas cap? Petons.
ResponEliminaMagnífiques és quedar-se curt!
ResponEliminaAra mateix n'agafaria un parell per esmorzar ;)
Estic segura que a casa agradarien molt!! Un esmorzar de categoria.
ResponEliminaPetonets. MAR, de EQNME
Si les fas tu.....són un esmorzar perfecte i deliciós!!!!Me les apunto!!!
ResponEliminaPetonets, Dolça!!!
Olga
Si les magdalenes venen de tu...segur que són un bon esmorzar!!!! Ets la reina de les magdalenes!!! Si tu i jo fóssim companyes de feina...estaríem ben apanyades!!!!
ResponEliminaMe les apunto!!!!!
Petonets,
Olga
I, tant que són temptadores!!! una bona alternativa a la xoco negra...
ResponEliminaPues me las merendaba en un abrir y cerra d eojos, que ricas!!!!! un besito
ResponEliminaFa temps que tinc una rajola de xocolata blanca. Ara ja sé on anirà a parar!
ResponEliminaHola Gloria. Entre estas magdalenas y la tartasacher, aunque no las haya probado, has conseguido endulzarme toda la semana.
ResponEliminaEstas magdalenas no la he hecho y viendo su aspecto dan ganas de coger y de comer unas cuantas. Se ven fabulosas.
Saludos
Boníssimes per esmorzar!! Petonets!
ResponElimina