Restaurant Hotel del Prado*** cuina cerdana de referència!
Aquesta blocada fa uns quants dies que havia d'estar feta però a casa meva aquesta setmana s'ha aturat el món... demà es presenta el TREBALL de RECERCA i tots i tothom hem estat pel que toca i la resta... a partir d'avui tornem-ho a engegar tot.
Doncs aquí teniu l'entrada del dinar del dia de Reis, no per anar tard he volgut deixar de fer-la, ja que val la pena!!
Un bon any, desitjos d’un bon viatge de tornada a casa i
un a reveure... ja que saben segur que
intentarem no tardar massa en tornar-hi a anar.
Doncs aquí teniu l'entrada del dinar del dia de Reis, no per anar tard he volgut deixar de fer-la, ja que val la pena!!
Quan surts de Puigcerdà, agafant
la carretera que porta a Llívia, just a la cruïlla podem veure l’Hotel delPrado. Val la pena parar el cotxe per anar a fer un dinar i degustar cuina de
la zona, feta amb productes de proximitat, cuina amb gust a la Cerdanya... però
també hi podem trobar cuina amb producte de fora d'excel·lent qualitat.
Ens agrada anar-hi per tancar
temporada de vacances o quan coincideix alguna celebració amb una estada per la
zona. És un restaurant amb tres
menjadors i a vegades quan veus un local
tan gran et tires enrere ja que penses que no et podran atendre bé, doncs, res
més lluny de la realitat, nosaltres ens hi sentim bé, molt bé; el tracte amb el
servei del restaurant és cordial i afable, no es pot fer distinció entre els
cambrers i la família mestressa del local, tots venen a saludar-te, pares,
fills i néts, tots dedicats al negoci i fent el possible perquè tot funcioni
bé.
Aquesta vegada ha estat el dinar
del dia de Reis, punt i final d’unes vacances de Nadal.
No estava ple de gom a gom, es
notava que la gent ja havia començat a marxar cap a ciutat. Taules amb famílies
senceres; molts pares i fills, i també alguns amb els avis... nosaltres hi vam
anar tota la família sencera ( pare,
mare i filla), quina millor manera de celebrar el dia de Reis!
Podem triar, hi ha el menú del
dia, el menú de temporada i la carta... nosaltres som tres, doncs un de cada
manera!
Mentre esperem ens serveixen el
vi, un PERLAT 2009, ens porten uns entreteniments de la
terra...secallona , bull blanc i pa amb tomàquet.
Els primers, racions generoses de
sopa de galets amb pilota, foie amb poma confitada i brandada de bacallà.
Els segons, costelles de xai a la
brasa amb carxofes farcides i canelons de carn i ceps.
I de postres, tortell de Reis de
nata, com mana la data, sorbet de gerds i gelat de Xixona.
I tal com mana la data... ens va tocar la fava |
Acabem amb els cafès... i
ens porten un tallet de tortell de crema per a cadascú... per acabar-ho
d’arrodonir.
Quins bons plats que serveixen en aques Restaurant-hotel. A mes la Cerdanya es molt bonica i a llivia, poble aillat dins de frança hi ha una farmacia molt antiga
ResponEliminaUna Abraçada, Agustí Cangrejo Grande
El lliurament del Treball de Recerca és una gran cita, sembla que s'acabi el món, je je je...
ResponEliminaPrenc nota de la recomanació, que tornant d'esquiar a vegades parem per allà ;)
Tots els plats pareixen boníssims! Molt bona recomanació!
ResponEliminapetons
una bona recomanacio¡¡
ResponEliminapeto
Quan vaig estar a Puigcerdà no va poder ser, però va quedar pendent! I tant que sí! :)
ResponEliminaPrecisament el proper cap de setmana el passarem a al Cerdanya. Me l'apunto!!! Gràcies per la recomanació...
ResponEliminaPetons
En aquesta hora que ja he d'anar a fer el sopar se'm fa la boca aigua, quina pinta!Petons.
ResponEliminaEn aquesta hora que ja he d'anar a fer el sopar, se'm fa la boca aigua,. Quina pinta! Petons.
ResponEliminaEls plats tenen molt bona pinta, es qüestió de deixar-lo a pendents
ResponEliminaPetons
Au, au!!! Quina envegeta ens has fet presentant-nos aquest menú tan exquisit!!
ResponEliminaQue hagi molt bona nota al treball de recerca......
Petons,
Olga
Mira que fa anys que hi passem per davant (més de 40!) i encara no hi he menjat mai. Serà qüestió de provar-ho alguna vegada. Tot té bona pinta la veritat...
ResponEliminaAixò és viure i cuidar-nos molt bé, nena: en sabeu.
ResponEliminaPtnts,
Nani
Hola guapa,
ResponEliminavinc a dir-te que moltes gràcies per la teva recomanació. Ha estat tot un encert. Fa un parell de caps de setmana que hi varem a anar a dinar i ens va agradar moltíssim. El menjar boníssim i el servei molt atent i trempat. Un lloc molt recomanable al qual tornarem segur.
Petonets