Magdalenes d'anís (24)
Ser de lletres vol dir que a casa hi tens llibres, a vegades moooolts llibres. I si a més hi ha algú que és historiador aquests llibres poden ser antics... i si aquesta tradició a la família ja ve d'antic... res que de tant en tant cal posar ordre, endreçar-los i treure la pols. Això vam fer el passat cap de setmana i com que ens hi vam posar tots després vam poder berenar en família unes senzilles magdalenes que acompanyades amb un cafè amb llet ens van sentar de meravella!
La inspiració em va venir d'aquestes magdalenes de cafè i ratafia, però la veritat és que només va ser la inspiració perquè vaig canviar tota la recepta, però ja sabeu que ho faig molt sovint això, m'inspiro i ho canvio tot :-)
Necessitem:
Necessitem:
- 2ous
- 200g de sucre
- 250g de farina
- 100g d'oli d'oliva
- 50g d'anís
- una culleradeta de matafaluga molta (opcional)
- un sobret de llevat químic
Muntar els ous amb el sucre a punt de cinta i després anar-hi afegint, a poc a poc, vigilant que no baixi la barreja l'oli, l'anís i al final la farina barrejada amb el llevat i la matafaluga.
Posem la barreja a la nevera i li deixem un mínim de dues hores.
Preescalfem el forn a 180º
Omplim els motlles de magdalena i els enfornem uns 20 minuts.
Si volem que les magdalenes tingui una crosteta dolça al damunt les empolvorem lleugerament amb sucre just abans de posar-les al forn.
En el que sí coincidim, és amb això dels llibres,lleixes ben plenes. I en les madalenes, jo avui he penjat la recepta de coc ràpid,tot bastant tradicional!
ResponElimina
ResponEliminaDolça; Abans de fer-hi el comentari, ja l'he apuntat per fer-la.
Tenen una preséncia,i, una olor que des de aquí s'escolta.
Salutacions Dolça¡¡ :-D
Uhmmm que bones!!! M'agrada tant el gustet de l'anís a les magdalenes i pans de pessic. Boníssimes!!!
ResponEliminaSaps on tinc taula encarregada pel dissabte a dinar?? Si si al Prado!! Ja te' n vindré a dir el què...
Petons
Han d'estar bones!!! I una bona biblioteca!!! ptnts
ResponEliminaQuina oloreta més bona han de fer aquestes magdalenes, n´he fet de moltes maneres però amb anis mai, et copio la recepta. Petons,
ResponElimina(m´encanta el joc de café de la capcelera, jo encara guarda un de molt semblant de casa dels meus sogres, una joia!!!)
Qué madalenas más ricas y el toque de anís debe ser delicioso, tomo nota para hacerlas así la próxima vez, besitos guapa
ResponEliminaTan senzilles les magdalenes i sempre tan bones... Les provaré. Salutacions.
ResponEliminaQuina pintassa! m'apunto la recepta que es veuen molt bones. petonets
ResponEliminaDolça, l'anís és un licor que m'agrada molt per als dolços!!! Les rosquilles, la coca d'avellanes, el cóc, ........mmmmmm......dóna un toc tan especial!!!
ResponEliminaCom t'ho fas per a que les madalenes et quedin tan precioses?????
Molts petons!!!
Olga
Treure la pols als llibres antics és una feinada!!!!
ResponEliminaSort que després vau tenir un bon premi, eh? je je je...
uauu amb el que m'agrada l'anís, aquestes magdalenes han de ser un començar i no parar!!! petons
ResponEliminabufff! quin martiri veure-les i no catar-les.. han de ser espectaculars!!
ResponEliminaQuè seria de la nostre vida sense els llibres. Ara, venen més de gust que mai tant els llibre com aquestes magdalenes que has preparat.
ResponEliminaNani
Sort que tenies ajut per endereçar els llibres i treure la pols. Jo quan m'hi poso no acabo. M'agrada fullejar, i es clar, em quedo llegint i repasant receptes antigues, perdo la nocio del temps.....No se perque, a la fi faig el mateix que tu, ho cambio tot, je je je
ResponEliminaUna abraçada, Agusti Cangrejo Grande
unas magdalenas asi con el aroma del anis son bien buenas y mas para los que nos gusta su aroma
ResponEliminabon cap de setmana
peto
Unes magdalenes amb gustet d’anís desprès de la feina llibretera es un bon descans
ResponEliminaPetons
M'encanta el toc d'anís als dolços! petons
ResponEliminaA casa nostra també hi ha molts i molts llibres, i de receptes un munt! Aquestes magdalenes han de ser molt bones
ResponEliminaPetons
Isabel
Jo sempre estic remenant llibres vells i es que trobes coses molt bones. Unes magdalenes molt bones amb el toc d'anís.
ResponEliminaUna abraçada
Quina gran idea amb aquesta recepta i és que em fasinen les magdalenes!
ResponElimina