Magdalenes de mató (20)
Com ja deveu haver notat estic dropa, molt dropa amb el bloc... això no vol dir que no cuini ni faci fotos, no, això només vol dir que quan és l'hora de posar-me a escriure em dedico a llegir, prendre el sol, a sortir a fer una orxata a la fresca o a fer mil coses abans de posar-me a l'ordinador. Ja veieu, encara tinc els ànims de vacances encara que ja sóc a la crua realitat del món laboral des del dia 1; m'imagino que quan demà vegi els alumnes arribant al centre i asseguts a l'aula em despertaré de cop i tot començarà a posar-se al seu lloc.
Però no sóc única amb aquesta malaltia de la droperia ;-) En tinc uns quants que m'envolten... potser s'encomana. N'hi ha un que fa tres mesos va fer el pensament d'"aprendre" a fer magdalenes", corre, passa-li receptes, explica-li com... ja tinc els motlles de paper, semblava que la cosa estava a punt, però no! I ara li dedico aquesta recepta per veure si s'anima d'una vegada.
Jordi, per a fer-les necessites:
- uns 25 motlles de paper de magdalena.
-2 ous
-200g de sucre
-250 de farina
-1 sobre de llevat químic
-250g de mató
-100g d'oli d'oliva
Posem el forn a preescalfar a 200º.
Barreja els ous amb el sucre fins a obtenir una crema escumosa. Afegir-hi el mató i l'oli i seguir barrejant fins emulsionar-ho al màxim. Barrejar la farina i el mató i incorporar-ho suaument.
Posar la massa una mitja hora a la nevera i omplir els paperets fins una miqueta més de la meitat.
Coure'les un 20 minuts, o fins que vegem que estiguin daurades, al forn a 200º.
I aprofito per desitjar-vos a tots una bona diada!
Jo també l'animo. No es pot tenir millor profe per a fer madalenes (o cocs) :)
ResponEliminaHola,
ResponEliminaLo d'estar mandrosa és perquè toca estar així; a la realitat ens hem de fer de mica en mica.
Anoto la recepta i les provo un dia... m'encanten les magdalenes.
Bona setmana :)
DOlça, bona Diada!!! I bona entrada amb els alumnes (primaria o secundaria???? Jo secundaria.. jajajajaja.. ja tenim dos coses en comu: la cuina i la professio!!!)
ResponEliminaUnes madalenes deliciones!
Un petonas
Sònia
Demà que sigui lleu!!! Pots amb ells com amb una magdalena de mató!!! je je je!!!
ResponEliminaPtns
Moltes gràcies Dolça pel teu comentari. Jo fa temps que segueixo el teu blog.
ResponEliminaQue tinguis una bona DIADA!
Jo avui també he fet madalenes!! jaja Ni que fos una cosa nacional... ;) Li faré les teves la meva tieta, que es torna boja amb el mató! jojo
ResponEliminaPetonets!
Tienen una pinta buenisima!!!!
ResponEliminaBesos
amb mató han de quedar molt bones! apuntada queda! petonets i espero que la diada anés molt bé!!! ,)
ResponEliminaEm sembla que aquest setembre molts hem començat amb mandra, je je je... A veure si jo també agafo el ritme :)
ResponEliminaAmb aquestes magdalenes segur que som molts els que ens animem!
Amb mato??? que bones...les faré segur...petons
ResponEliminaLa droperia s´encomana però que dóna gust, oi? Però les magdalenes t´han quedat perfectes. Ja noto l´olor i el sabor del mató.
ResponEliminaDolça, hola guapa,
ResponEliminaPenso que tots hem tingut mandritis, quan comenci a refrescar ja tornarem a tenir ganes de quedar-nos davant l'ordiandor, jeje! Prenc nota d'aquestes magdalenes, m'encanten i sóc fan del mató, així que estic desitjant tastar-les! Gràcies per compartir-les!
Petons i feliç setmana,
Marina
Mmmm que bones que bones!!! apuntades per aquest cap de setmana que he de fer magdalenes i no sabia de quin gust!! m'encanta!!! petons
ResponEliminaAixò ho fa la calor i que encara mentalment estem de vacances, les magdalenes han de quedar molt esponjoses amb el mato
ResponEliminaPetons
Dolça; Unes mot bones magdalenes i també una molt bona diada, Dolça¡¡
ResponEliminaQue vagi de gust Dolça¡¡ :-D
Noia, a casa, n'hi ha dues que estem igual jejeje.....
ResponEliminaAquestes magdalenes es veuen delicioses, em guardo la recepta que cauran segur....
Nunca he hecho magdalenas con mato, supongo les debe dar un sabor especial y diferente. Se las voy a hacer a mis hijos. Petons
ResponEliminaHola!! Les acabo de fer encara són calentes i m'he d'esperar però tota la cuina fa una oloreta de dolç i de tardor.
ResponEliminaMillor no parlem d'actualitzar o no actualitzar el bloc... que jo porto uns mesos gos total xD
ResponElimina