Una altra alegria gràcies a la cuina!
Força dies enrere em va caure a les mans una de les revistes gratuïtes e la meva comarca, l'IMPACTE, i allí vaig trobar la convocatòria al concurs de receptes "EL XEF ETS TU" que organitza per segona vegada la revista OLIVI.
OLIVI és una revista jove feta per un equip jove i compromès que vol treure un producte de qualitat , una revista que agrupa els exponents de les nostres terres com són l'oli, el vi, la gastronomia i el turisme. A més és reusenca, per tant....
Em va agradar la revista . Em vaig animar i vaig enviar la recepta del conill amb allioli negat que havia publicat el març del 2009.
Oblidat totalment aquest moment, ja que han passat més de tres mesos, ahir vaig rebre un correu electrònic on em deia que la meva recepta havia resultat mereixedora del tercer lloc i que ho havia decidit com a jurat la reconeguda cuinera Mariona Quadrada.
Sorpresa, contenta i amb dues garrafes de cinc litres d'oli DOSiurana ANTARA comparteixo amb vosaltres aquest moment, i de pas us recordo una recepta que estava oblidada
i que ara que sembla començarà la fresqueta us pot venir molt de gust.
OLIVI és una revista jove feta per un equip jove i compromès que vol treure un producte de qualitat , una revista que agrupa els exponents de les nostres terres com són l'oli, el vi, la gastronomia i el turisme. A més és reusenca, per tant....
Em va agradar la revista . Em vaig animar i vaig enviar la recepta del conill amb allioli negat que havia publicat el març del 2009.
Oblidat totalment aquest moment, ja que han passat més de tres mesos, ahir vaig rebre un correu electrònic on em deia que la meva recepta havia resultat mereixedora del tercer lloc i que ho havia decidit com a jurat la reconeguda cuinera Mariona Quadrada.
Sorpresa, contenta i amb dues garrafes de cinc litres d'oli DOSiurana ANTARA comparteixo amb vosaltres aquest moment, i de pas us recordo una recepta que estava oblidada
i que ara que sembla començarà la fresqueta us pot venir molt de gust.
Wowwww... enhorabona pel premi!
ResponEliminaFa molt temps que no menjo conill així.
Salutacions :)
Enhorabona!!!! Quina il·lusió!!! No m'extranya, aquest conill té una pinta deliciosa. I aquest oli, durant molts anys jo també en gastava.
ResponEliminaBon cap de setmana guapa...
Moltes felicitats!! :D Quin tros de premi, ehh?? Petonets!!
ResponEliminaApa quina sort!! No m'estranya, amb una recepta així per no guanyar! Enhorabona!
ResponEliminaPetons
Sandra
Aquests premis són els que arriben a l'ànima...
ResponEliminaQuan menys t´ho esperes...
Felicitats!. I si en el jurat hi havia la Mariona Quadrada, vol dir que has passat la prova amb nota!
ResponEliminaés clar que estàs feta per participar en concursos! felicitats!
ResponEliminaEnhorabuena por el premio!El conejo se ve buenisimo.
ResponEliminaBesets.
Felicitats!!!! La recepta té molt bona pinta, no m'estranya que guanyés. I quin regal tan bo!!!
ResponEliminaFelicitats guapísima,no es gens raro que amb aquest conill arrivesis al jurat.
ResponEliminaUn petó molt gros i bon cap de setmana.
moltes felicitats guapa!
ResponEliminaMoltes felicitats Gloria!! I així sense esperar-ho és dobledosi d'alegria!! :)))
ResponEliminamoltíssssssssssssimes felicitats!!! petonets
ResponEliminaenhorabona pel merescut premi!
ResponEliminaSi fas una cosa que t'agrada i a sobre et premien, què més vols? Felicitats!
ResponEliminaNani
Enhorabona, doncs !!!
ResponEliminaFelicitats! Quina sort és un oli bonissim!
ResponEliminaNúria(Una reusenca!!)
Felicitats! Donen una alegria estes coses :)
ResponEliminaLas recetas de Glutoniana