Milfulls de carabassó

Encara que no ho sembli, a casa fem com tothom, primer, segon i postres, per tant avui un primer!
És facil i vistós, molt suau de gust.
I el millor de tot, el pots tenir preparat i només cal enfornar-lo una miqueta quan arribes a casa.



Necessitem:
- un carabassó
- tres o quatre de cullerades de beixamel .
- formatge ratllat
-sal i pebre

Tallarem un carabassó amb la mandolina a rodantxes ben fines. L'escaldarem uns minuts en aigua salada i ho posarem en aigua ben freda, per aturar la cocció i que conservi el color verd, ben verd .

Agafarem un cercle d'acer inox hi l'anirem omplint, una capa de carabassó sal pebrat al gust, una miqueta de beixamel i una culleradeta de formatge, una capa de carabassó.... i així fins que ens quedi ple.
Ho acabarem amb beixamel i una capa de formatge ratllat.

Amb molta cura treurem el cercle i ho posarem uns minuts a gratinar. 
Mentre farem uns cruixents de pernil que posarem al damunt al moment de portar-ho a taula.

Bon profit!

Comentaris

  1. M'agrada molt el carabassó i la beixamel, i això de coure'l i que quedi al dente està molt bé. Ara mateix m'agradaria trobar-me aquest primer plat a taula i posar-me a sopar. Ummmmm! Ptons!

    ResponElimina
  2. Quina cosa més bona. Gaire bé sempre tinc carbassó, es d'aquelles coses que sempre compro i gastem molt, M'encanta aquesta recepta. A més t'ha quedat molt maca.
    Petonets,
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Aquests tipus de plats m'agraden molt, pim pam fet en un no res, bo, sa i la presentació molt apetitosa :-)

    Petons

    ResponElimina
  4. T'ha quedat genial!!! La veritat m'agraden molt aquest tipus de plats.

    Sensacional.

    PEtons!!!

    ResponElimina
  5. així que mengeu alguna cosa més que mones? :-))
    m'agraden molt, aquests milfulls; aquest es deu desfer a la boca. el provaré passant el carbassó per la planxa.

    ResponElimina
  6. Un plat ràpid i amb una presentació fantàstica!! Me l'apunto!Gràcies!
    Emma

    ResponElimina
  7. Boníssim!! Té una pinta fantàstica, i a sobre és molt fàcil!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  8. Una presentació ben vistosa per a aquests carbassons. Per copiar-la!

    ResponElimina
  9. M'encanten aquestes receptes senzilles amb una presentació vistosa i un gust sensacional. Copiada està!
    Amb unes gambes també quedaria bé, oi?

    ResponElimina
  10. Una cosa tan senzilla y que ben muntada queda espectacular. Molt bon suggeriment, igual per un primer plat que per acompanyar una carn o peix. Que bo!!! Petons,

    ResponElimina
  11. Un plato bueno y ligero,con una presentacion fantastica...me encanta.
    Besets.

    ResponElimina
  12. Lleuger i fantàstic per l´operació biquini que ara comença encara
    a que porti beixamel.

    ResponElimina
  13. Amb aquest muntatge té una presència de 10! i deu estar realment molt, però que molt bo!!
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides