Milfulls de carabassó
Encara que no ho sembli, a casa fem com tothom, primer, segon i postres, per tant avui un primer!
És facil i vistós, molt suau de gust.
I el millor de tot, el pots tenir preparat i només cal enfornar-lo una miqueta quan arribes a casa.
Necessitem:
- un carabassó
- tres o quatre de cullerades de beixamel .- formatge ratllat
-sal i pebre
Tallarem un carabassó amb la mandolina a rodantxes ben fines. L'escaldarem uns minuts en aigua salada i ho posarem en aigua ben freda, per aturar la cocció i que conservi el color verd, ben verd .
Agafarem un cercle d'acer inox hi l'anirem omplint, una capa de carabassó sal pebrat al gust, una miqueta de beixamel i una culleradeta de formatge, una capa de carabassó.... i així fins que ens quedi ple.
Ho acabarem amb beixamel i una capa de formatge ratllat.
Amb molta cura treurem el cercle i ho posarem uns minuts a gratinar.
Mentre farem uns cruixents de pernil que posarem al damunt al moment de portar-ho a taula.
M'agrada molt el carabassó i la beixamel, i això de coure'l i que quedi al dente està molt bé. Ara mateix m'agradaria trobar-me aquest primer plat a taula i posar-me a sopar. Ummmmm! Ptons!
ResponEliminaQuina cosa més bona. Gaire bé sempre tinc carbassó, es d'aquelles coses que sempre compro i gastem molt, M'encanta aquesta recepta. A més t'ha quedat molt maca.
ResponEliminaPetonets,
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
Aquests tipus de plats m'agraden molt, pim pam fet en un no res, bo, sa i la presentació molt apetitosa :-)
ResponEliminaPetons
Molt bo, segur!!!! M'agrada!!!
ResponEliminaPtnts
Un primer, o una guarnició fantàstica!!
ResponEliminaT'ha quedat genial!!! La veritat m'agraden molt aquest tipus de plats.
ResponEliminaSensacional.
PEtons!!!
així que mengeu alguna cosa més que mones? :-))
ResponEliminam'agraden molt, aquests milfulls; aquest es deu desfer a la boca. el provaré passant el carbassó per la planxa.
Un plat ràpid i amb una presentació fantàstica!! Me l'apunto!Gràcies!
ResponEliminaEmma
Boníssim!! Té una pinta fantàstica, i a sobre és molt fàcil!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Una presentació ben vistosa per a aquests carbassons. Per copiar-la!
ResponEliminaM'encanten aquestes receptes senzilles amb una presentació vistosa i un gust sensacional. Copiada està!
ResponEliminaAmb unes gambes també quedaria bé, oi?
Una cosa tan senzilla y que ben muntada queda espectacular. Molt bon suggeriment, igual per un primer plat que per acompanyar una carn o peix. Que bo!!! Petons,
ResponEliminaUn plato bueno y ligero,con una presentacion fantastica...me encanta.
ResponEliminaBesets.
Lleuger i fantàstic per l´operació biquini que ara comença encara
ResponEliminaa que porti beixamel.
Amb aquest muntatge té una presència de 10! i deu estar realment molt, però que molt bo!!
ResponEliminaPetons