Cookies de xocolata i avellanes.


Us creureu que no n'havia fet mai?

Necessitem:
-200g de farina
-100g de farina integral
-100g de sucre moré
-100g de sucre blanc
-50g de mantega
-1 ou
-1culleradeta de sucre avainillat
-un polsim de sal
-mig sobret de llevat químic
-100g de xips de xocolata o xocolata negra tallada a trossos
-100g d'avellanes DOReus picades grosses.

Treiem la mantega una estona de la nevera i quan la tinguem tova la barregem amb els sucre i l'ou.
De mica en mica hi anem afegint les farines, barrejades amb el llevat , la sal i el sucre avainillat i ho anem amassant fins que ens quedi ben lligat.
Al final hi afegim els xips de xocolata i les avellanes.
Ho deixem una mitja hora a la nevera.

Encenem el forn a 200º.

Damunt la safata  hi posem un paper de forn. Anem fent boletes amb la massa i les coloquem, no massa juntes ja que quan es couen s'aplanen i s'enganxarien les unes amb les altres.  Entre 10 i 15 minuts i ja les tenim a punt.
Quan es treuen del forn són toves, s'endureixen en refredar-se.

Comentaris

  1. T'han quedat genials!! Quina bona pinta que fan, me'n porto dos o tres, jejeje.

    Petons!!!

    ResponElimina
  2. Doncs t,han quedat de luxe! M,has ver venir ganes de galetes.
    Salutacions.

    ResponElimina
  3. Amb avellanes de Reus han de sortir unes cookies fantàstiques... la pinta ho diu tot!
    Petons!
    Sandra

    ResponElimina
  4. Quina merevella. Sembla que surti la bona olor que segur que fan de la meva pantalla !
    Ets una artista, i podem compartir-ho, gràcies

    ResponElimina
  5. Excelente combinación de ingredientes, unas galletitas fenomenales ♥

    ResponElimina
  6. Hola Dolça. Yo tampoco los he hecho y viendo los tuyos que parecen de los que se venden y con esa pinta que tienen dan ganas de cogerlos y no dejar ni uno. Te han salido estupendos.
    Saludos

    ResponElimina
  7. Cafetó aquesta setmana?
    Amb cookies o sense!!! je je je

    ResponElimina
  8. T'han quedat molt bé. Fa un munt que li dono voltes a fer galetes i ara al veure les teves...

    ResponElimina
  9. Quina bona pinta!!! Es veuen delioses, segur que en tornaràs a fer. Em guardo la recepta.

    ResponElimina
  10. Hola Dolça, guapa!
    Quina pinta! Agafo una per tastar-la! Què bones amb avellanes, oi? :)
    Prenc nota! ;)
    Petonets i feliç setmana,
    Marina

    ResponElimina
  11. Les avellanes amb xocolata és la meva debilitat. Segur que cauran aviat. Ptns!

    ResponElimina
  12. Gloria,
    quina pinta Reina!! les he de fer!!
    així m'agrada, envieu receptes ràpides per fer-les als tallers.
    Tot igual o millor?
    petons.

    ResponElimina
  13. Doncs ja pots tornar-hi, t'han quedat guapíssimes!

    ResponElimina
  14. Boníssima, t'an quedat de 10 !!!!
    M'encanta com queden així com trencats !!!
    Petons

    ResponElimina
  15. No, no m'ho puc creure! Però si ets la reina de les receptes amb avellanes!
    T'han quedat sensacionals, semblen ben bé les típiques cookies que venen a tot arreu ;)

    ResponElimina
  16. Boniques galetones, jo ni en faig gariebé mai ni en menjo gaires però aquestes m'anirien bé per a mig matí.. una tasseta de llet amb xocolata i les galetones segur que m'ajuden a rendir més a la feina hehe

    ResponElimina
  17. Hola Dolça! Moltes gracies per la teva visita. Amb el teu permís em quedo a la teva cuina. Les galetes fan una pinta boníssima!
    Un petó guapa.

    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  18. Pfff.
    Mira que m'agraden, eh? Però no hi ha manera que les faci bé... Provaré amb la teva recepta, a veure si em surten bé! Nyam!

    :-)

    ResponElimina
  19. Fantàstiques!!! Me les apunte per a fer-les així que puga!!! Visca la xocolata i les avellanes!!! Salutacions

    ResponElimina
  20. me encanta cualquier plato que lleve avellanas de Reus,y estos cookies buenesimos y tambien las otras entradas que no he tenido tiempo de llegar insitu me apunto las mondonguilles amb avellanas i el pastis de calçots, los encuentro muy buenas recetas
    peto
    miquel

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides