Xampinyons en vinagre
El plat d'avui no és meu, és una recepta que corre pels blogs des de fa algun temps i que jo m'he decidit a fer-la fa poc. Només us la poso per donar fe que és molt bona i que val la pena fer-la ja que és un bon recurs a l'hora de fer sopars, vermutets de diumenge o senzillament per enriquir alguna amanida.
Que ricos!! los he visto mucho ultimamente ... los tengo que probar! Un beso! Montse.
ResponEliminaDolça, jo vaig veure la recepta al bloc de la Trotamundos, i des de el primer moment ja em va agradar, també tinc ganes de provar-la, els teus fan una pinta boníssima!
ResponEliminaUn petó! Beth
Aquest xampinyons els vaig fer per primera vegada aquest estiu i dono fe de que estan bonissims.
ResponEliminaPetons
A mi tambien me llamaron poderosamente la atencion, tengo que hacerlos,.. se ven tan ricos..
ResponEliminaBesos!
Que bons!!Doncs no recordo haver-los vist pels blogs!!!
ResponEliminaPerò aquí estàs tu per mostrar-nos aquesta delicia.
Petonets preciosa.
Vanesuky.
He tastat els rovellons de botó en vinagre, aquest plat s'hi deu assemblar força, oi? Ideal per fer-ne un platillo d'aperitiu... boníssim!
ResponEliminaLos hice un día en casa y fueron todo un éxito, están de vicio.
ResponEliminaUn beso.
Hola Dolça, si que estan buenos yo tambien hace un tiempo que la hice, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Boníssims!!!! sobretot és que els pots tenir preparats i en qualsevol moment fer un aperitiu. Jo també els poso damunt de les pizzes.
ResponEliminaPetonets
Apuntada per a un pica-pica!.
ResponEliminaFins aviat
Que ricos,
ResponEliminaCon esto del otoño estoy viendo un montón de recetas con setas. Y estoy encantada!
Besos!
Dolça; Els aperitius i vermutets, és d'alló que sense tenir gana entra molt bé.
ResponEliminaJo també he fet un aperitiu, en el meu bloc amb un enllaç que crec que et pot agradar¡. Que vaigi de gust Dolça¡¡. Josepb -menja de bacallà-
Pues yo también los he visto y aun no los he preparado de ese modo.
ResponEliminaTendré que hacerlos pronto.
Un beso.
Tinen buena pinta,si nos gustan los boquerones,seguro que los champiñones tambien nos gustaran.
ResponEliminaBesets.
i semblen molt fácils de fer , oi??
ResponEliminauna receta mas para poner en prática, pues nuna la hice...gracias dolca por compartirla.
ResponEliminaBexazo wapa.
Què bons! ma mare en feia i també els rovellons de botó, i són tota una delícia per a un vermutet.
ResponEliminaPetons!
Em sembla una recepta molt curiosa i facileta, de les que m'agraden. A veure si m'anime a preparar-los. Segur que han de ser boníssims. Salutacions.
ResponEliminaP.S. Per on jo visc, als "boquerones" o seitons els diem "aladrocs"
Jo també la vaig fer i ens va agradar, però com no acostumem a menjar sovint conserves ni vinagres la veritat és que ja no l'he tornat a fer. Però la tinc apuntada. Els teus tenen una pinta impressionant!
ResponEliminaUn petó
Como me llama la atención estos champiñones ya me imagino su sabor y creo que me gusta, besos, pepa.
ResponEliminaJo també els he vist i tenen molt bona pinta.
ResponEliminaMontse-vacapaca- efectivamente, últimamente esta receta corre por muchos blogs.
ResponEliminaBeth, fa temps que la vaig veure i des que l'he probada ja l'he fet diferents vegades.
Dolorss, què bé! compartim opinió.
Laura, son sencillisimos de hacer y resultan mucho, a mi me daba pereza porque me pensaba que serían más engorrosos de hacer, pero no!
Vanesuky, aquest estiu ha estat un dels plats estrella, però tu has estat de vacances i per això no els deus haver vist, jejej!
gemma, tenen un gustet que s'assembla més als seitons en vinagre que als rovellons de botó.
sandy, de vicio, de autentico vicio
Juan, estan riquísimos y para acompañar ensaladas, si les quitas bien el aceite no deben ser tan calóricos, no?
MaryLou, bona idea això de damunt les pizzes, ho faré!
Glòria, doncs ja em diràs si ha agradat!
Marilupérez, setas en otoño, pero champiñones todo el año!
Josepb- ja he vist el link de Reus, m'ha fet gràcia la propaganda que ens fas! Gràcies.
Empar, pues si no los has hecho pensando que va ha ser una receta pesada de hacer anímate, es facilita!
mesilda, ho has encertat, tenen una miqueta de semblança amb el gust dels seitons, però són més senzillets i menys farragosos de fer!
peixos, facileta i barateta, que també és importatnt!
laviana ( Fely), pues a poner remedio rápidamente, si compras los champis laminados se hace en un momentito, ahora si, debes respetar los tiempos de maceración.
maragda, si és una recepta de les que feia la teva mare encara et deuen semblar més bons, a mi em passa.
Francesc, són xampinyons en vinagre, però tenen un cert gustet que recorda els "aladrocs".
margarida, en això no ens assemblem, a mi m'encanten les conserves en vinagre, però les casolanes, les altres les trobo massa fortes i a vegades em repeteixen.
pepa, un gustito parecido al boquerón en vinagre, si te gustan los boquerones te gustaran estos champiñones.
Bajoqueta, doncs ja no et queda més que animar-te i fer-los.
PTNTS
Dolça