PATATES FARCIDES
A vegades trobes les receptes en els llocs més inesperats, receptes que fan que t'inspiris i i facis un plat que no havies fet mai i perquè no, amb èxit!
Aquest ha estat el cas. D'una recepta, trobada en un calendari, d'uns ous farcits d'espinacs, adaptada a la meva manera han acabat sortint aquestes patates, la veritat molt bones!
Necessitem:
- Patates de mida mitjana per bullir-les amb pell (he fet servir patates de Prades)
- 1 ceba mitjana
- 250g d'espinacs congelats
- 100cc de llet
- Una cullerada grossa de formatge d'untar (tipus Philadelphia)
- Formatge ratllat
- Oli i sal.
Bullim les patates i les deixem refredar. Les pelem i les buidem , amb cura que no es trenquin. Aguardem la patata que treiem ja que la necessitarem més endavant.
En una paella sofregim la ceba tallada ben petita i quan comença a ser rossa hi afegim els espinacs. Ho remenem una mica , hi posem la patata que tenim reservada i la llet i ho seguim remenant perquè la patata es desfaci una mica. Es rectifica de sal. Hi posem la cullerada de formatge i ho anem remenant fins que quedi una massa idònia per farcir les patates. Això ho farem amb una cullereta de cafè. Posarem una miqueta de formatge ratllat pel damunt i ho gratinarem.
Bon profit!
Las patatas me gustan de todas las maneras, y rellenas todavía más, éstas tienen que estar muy ricas.
ResponEliminaSaludos
la pinta és espectacular!!!
ResponEliminasóc fan d'aquestes receptes senzilles i alhora delicioses!
Eva
Quina cosa més bona, només les fotos ja conviden!.
ResponEliminaFins aviat
Molt bones!!!bon cap de setmana i petons
ResponEliminaNunca he rellenado las patatas con espinacas, pero me parece una idea estupenda, lo probaré.
ResponEliminaUn beso
mmmm...això fa una pinta boníssima !!!
ResponEliminaCaram! Quina pinta més rebona...
ResponEliminaCom ho has fet perquè el formatge et quedi tan torradet?
Boníssim!!!!
Hola Dolça, feïa temps que no venia al teu bloc.
ResponEliminaTot molt suculent!!!
Una abraçada!!
Caram, per la foto del tall es veuen meloses i gustoses.. amb el toc cruixent del gratinat han de ser boníssimes!
ResponEliminaLa adaptacion que has hecho me parece un acierto,me encanta la receta.... seguro que es muy sabrosa.
ResponEliminaBesets.
Dolça; Encara que els ous, a mi també m'hi estant bé, no l'hi faig cap revés a les patates i farcides d'aquesta forma, no estàn gens malament tampoc, i després gratinades... Que vaigi de gust Dolça¡¡. Josepb -menja de bacallà-
ResponEliminaDolça, hola!
ResponEliminaQuina pinta fan aquestes patates...Mmmm! Fa temps que tinc ganes de provar a fer patates farcides, m'apunto la teva recepta i buscaré una estona per preparar-les! Gràcies!
Petonets i bon cap de setmana ;)
Marina
Uy que rico! Me gustan mucho mucho las patatas. Solo con un poco de aceite y pimentón me conformo, pero claro, esta receta me gusta mucho más!
ResponEliminaBesetes!
Dolça, ets la pera!!! Ets el meu ídol culinari... Has pensat que podries obrir un Bulli reusenc i deixar de barallar-te amb M.... i companyies?
ResponEliminaSe'm fa la boca aigua quan rebo les teves suggerències!!
Un petó
Núria G.A
Doncs t'animo a que trobis receptes com aquestes perquè les comparteixis amb nosaltres ja que boníssimes. Salut!!!!
ResponEliminaUmmm, això si que m´agradará.
ResponEliminadons ho haurem de probar peruqe he de fer mil i una coses perque el meu hereu mengi verdura, i barrejada amb ingredients que li agraden, com les patates, no protesta
ResponEliminagràcies
Dolça, unas patatas para descubrirse. Dices muy bien, en muchas ocasiones y sin buscarlo se encuentran cosas que luego llevan a este plato tan delicioso, pero a mi no me ocurre, yo no tengo tu imaginación, eso queda fuera de dudas jj.
ResponEliminaSaludos
Dolça. Te ha quedado un plato de categoria.
ResponEliminaCon ingredientes tan simples y lo que se logra con ellos. Eso es lo bueno de la cocina.
Un beso
Quina recepta tan lluïda! Petons!
ResponEliminaI una altra cosa:
Tanto La Olla Suiza como nosotros queremos agradecer vuestra entrega, participación y buena acogida, así que era imprescindible agilizar el esperado resumen, y aquí lo tenéis:
Resumen HEMC 37: Aperitivos
Resumen en La Quinta de Luculus
Gracias de nuevo!
Si has utilitzar patates de Prades segur que surt un plat de qualitat!!!!
ResponEliminaPrepararé el teu farcit, ha d'estar bonissim.
Petons
Les patates farcides son una de les nostres perdicions, tan bones, tan complertes, tan nostrades. Les teves son elegantíssimes i suculentes. Moltes gràcies.
ResponEliminaMe encanten les patates farcides, mira ara fa dies que no en faig :)
ResponEliminaA tots i totes,
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris.
Ja veieu que l'inspiració es pot trobar fins i tot en un calendari!!
PTNTS
Dolça
Anna, el secret del formatge tan torradet és que se'm van oblidar les patates al forn i una mica més i es cremen!! jejej
ResponEliminaPTNTS
Dolça