Xampinyons en vinagre

El plat d'avui no és meu, és una recepta que corre pels blogs des de fa algun temps i que jo m'he decidit a fer-la fa poc. Només us la poso per donar fe que és molt bona i que val la pena fer-la ja que és un bon recurs a l'hora de fer sopars, vermutets de diumenge o senzillament per enriquir alguna amanida.
Podeu trobar la recepta aquí o aquí ... segur que hi ha més llocs on hi és però em sembla que amb això ja en podreu fer el tast!

Comentaris

  1. Que ricos!! los he visto mucho ultimamente ... los tengo que probar! Un beso! Montse.

    ResponElimina
  2. Dolça, jo vaig veure la recepta al bloc de la Trotamundos, i des de el primer moment ja em va agradar, també tinc ganes de provar-la, els teus fan una pinta boníssima!

    Un petó! Beth

    ResponElimina
  3. Aquest xampinyons els vaig fer per primera vegada aquest estiu i dono fe de que estan bonissims.

    Petons

    ResponElimina
  4. A mi tambien me llamaron poderosamente la atencion, tengo que hacerlos,.. se ven tan ricos..
    Besos!

    ResponElimina
  5. Que bons!!Doncs no recordo haver-los vist pels blogs!!!
    Però aquí estàs tu per mostrar-nos aquesta delicia.

    Petonets preciosa.

    Vanesuky.

    ResponElimina
  6. He tastat els rovellons de botó en vinagre, aquest plat s'hi deu assemblar força, oi? Ideal per fer-ne un platillo d'aperitiu... boníssim!

    ResponElimina
  7. Los hice un día en casa y fueron todo un éxito, están de vicio.
    Un beso.

    ResponElimina
  8. Hola Dolça, si que estan buenos yo tambien hace un tiempo que la hice, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  9. Boníssims!!!! sobretot és que els pots tenir preparats i en qualsevol moment fer un aperitiu. Jo també els poso damunt de les pizzes.

    Petonets

    ResponElimina
  10. Apuntada per a un pica-pica!.

    Fins aviat

    ResponElimina
  11. Que ricos,
    Con esto del otoño estoy viendo un montón de recetas con setas. Y estoy encantada!
    Besos!

    ResponElimina
  12. Dolça; Els aperitius i vermutets, és d'alló que sense tenir gana entra molt bé.
    Jo també he fet un aperitiu, en el meu bloc amb un enllaç que crec que et pot agradar¡. Que vaigi de gust Dolça¡¡. Josepb -menja de bacallà-

    ResponElimina
  13. Pues yo también los he visto y aun no los he preparado de ese modo.
    Tendré que hacerlos pronto.
    Un beso.

    ResponElimina
  14. Tinen buena pinta,si nos gustan los boquerones,seguro que los champiñones tambien nos gustaran.
    Besets.

    ResponElimina
  15. una receta mas para poner en prática, pues nuna la hice...gracias dolca por compartirla.
    Bexazo wapa.

    ResponElimina
  16. Què bons! ma mare en feia i també els rovellons de botó, i són tota una delícia per a un vermutet.
    Petons!

    ResponElimina
  17. Em sembla una recepta molt curiosa i facileta, de les que m'agraden. A veure si m'anime a preparar-los. Segur que han de ser boníssims. Salutacions.
    P.S. Per on jo visc, als "boquerones" o seitons els diem "aladrocs"

    ResponElimina
  18. Jo també la vaig fer i ens va agradar, però com no acostumem a menjar sovint conserves ni vinagres la veritat és que ja no l'he tornat a fer. Però la tinc apuntada. Els teus tenen una pinta impressionant!
    Un petó

    ResponElimina
  19. Como me llama la atención estos champiñones ya me imagino su sabor y creo que me gusta, besos, pepa.

    ResponElimina
  20. Jo també els he vist i tenen molt bona pinta.

    ResponElimina
  21. Montse-vacapaca- efectivamente, últimamente esta receta corre por muchos blogs.

    Beth, fa temps que la vaig veure i des que l'he probada ja l'he fet diferents vegades.

    Dolorss, què bé! compartim opinió.

    Laura, son sencillisimos de hacer y resultan mucho, a mi me daba pereza porque me pensaba que serían más engorrosos de hacer, pero no!

    Vanesuky, aquest estiu ha estat un dels plats estrella, però tu has estat de vacances i per això no els deus haver vist, jejej!

    gemma, tenen un gustet que s'assembla més als seitons en vinagre que als rovellons de botó.

    sandy, de vicio, de autentico vicio

    Juan, estan riquísimos y para acompañar ensaladas, si les quitas bien el aceite no deben ser tan calóricos, no?

    MaryLou, bona idea això de damunt les pizzes, ho faré!

    Glòria, doncs ja em diràs si ha agradat!

    Marilupérez, setas en otoño, pero champiñones todo el año!

    Josepb- ja he vist el link de Reus, m'ha fet gràcia la propaganda que ens fas! Gràcies.

    Empar, pues si no los has hecho pensando que va ha ser una receta pesada de hacer anímate, es facilita!

    mesilda, ho has encertat, tenen una miqueta de semblança amb el gust dels seitons, però són més senzillets i menys farragosos de fer!

    peixos, facileta i barateta, que també és importatnt!

    laviana ( Fely), pues a poner remedio rápidamente, si compras los champis laminados se hace en un momentito, ahora si, debes respetar los tiempos de maceración.

    maragda, si és una recepta de les que feia la teva mare encara et deuen semblar més bons, a mi em passa.

    Francesc, són xampinyons en vinagre, però tenen un cert gustet que recorda els "aladrocs".

    margarida, en això no ens assemblem, a mi m'encanten les conserves en vinagre, però les casolanes, les altres les trobo massa fortes i a vegades em repeteixen.

    pepa, un gustito parecido al boquerón en vinagre, si te gustan los boquerones te gustaran estos champiñones.

    Bajoqueta, doncs ja no et queda més que animar-te i fer-los.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides