Pasta amb bolets i trossets de pernil cruixent

Ha estat un dinar preparat ràpidament, en arribar a casa, quan la gana ja apretava, però el resultat ha estat bo, sempre amb la bona companyia d'unes fulles d'enciam i una mica de tomàquet i ceba tendra en amanida.
En una paella posem el pernil, tallat a tires finetes a fregir (sense gens d'oli, amb el seu mateix greix ja n'hi ha prou) fins que quedi ben torradet.

A part agafem un parell de grans d'all i els tallem ben petitets, els sofregim amb una miqueta d'oli. Quan comencin a agafar color hi posem un pot de bolets variats (jo faig servir els de la casa Ferrer) i els deixem coure una estona, a foc ben baixet. Quan comencin a petar hi barregem el pernil, hi donem dos tombs i ho afegim a la pasta que haurem bullit mentre ho anavem preparant tot. Ben barrejat i al plat, ja que s'ha de menjar calent, encara que m'imagino, que si en sobra ( no ha estat el cas) fred, o tornant-li a donar un cop de paella també deu resultar bo!




Aquí teniu tota la informació :http://www.tescoma.com/concurso.html

Comentaris

  1. Hola Dolça,

    Molt ràpida de fer però segur que aquesta pasta amb bolets està boníssima.

    Salut,
    Pepin

    ResponElimina
  2. Que improvisació! a mi les coses així sempre em surten millor que les molt pensades i elaborades!! Una salutació, Montse.

    ResponElimina
  3. quina combinació més bona! m'apunto per tastar-la que a casa segur q té exit.
    pt!

    ResponElimina
  4. Amb un plat així,que té de tot, ja t'estalvies fer el segon. Com tu dius, amb una amanida i llestos!
    A veure si tens sort en el concurs!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Dolça quina delicia deliciosa!!! M'encanta i a sobre està cruixent!

    ResponElimina
  6. Dolça ganxeta, quin dinaret mes boníssim que t´has fet , ja estic frisant jo per saber per on vius, saps que he dinat avui, tota soleta? un entrepà de mortadel-la , cert! es que em fa una peresa cuinar per mi sola? vigila que no et truqui una estranya a la porta heeheheheh......
    una abraçada

    ResponElimina
  7. aquests saltats de pasta amb algun ingredient són el meu sopar molts dies, la combinació del pernil amb els bolets ha d'estar molt bona.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides