Pasta amb bolets i trossets de pernil cruixent
Ha estat un dinar preparat ràpidament, en arribar a casa, quan la gana ja apretava, però el resultat ha estat bo, sempre amb la bona companyia d'unes fulles d'enciam i una mica de tomàquet i ceba tendra en amanida.
En una paella posem el pernil, tallat a tires finetes a fregir (sense gens d'oli, amb el seu mateix greix ja n'hi ha prou) fins que quedi ben torradet.
A part agafem un parell de grans d'all i els tallem ben petitets, els sofregim amb una miqueta d'oli. Quan comencin a agafar color hi posem un pot de bolets variats (jo faig servir els de la casa Ferrer) i els deixem coure una estona, a foc ben baixet. Quan comencin a petar hi barregem el pernil, hi donem dos tombs i ho afegim a la pasta que haurem bullit mentre ho anavem preparant tot. Ben barrejat i al plat, ja que s'ha de menjar calent, encara que m'imagino, que si en sobra ( no ha estat el cas) fred, o tornant-li a donar un cop de paella també deu resultar bo!
Aquesta recepta la he presentat a Participa en el II concurso de recetas, premio seguro para todos los concursantes...
Aquí teniu tota la informació :http://www.tescoma.com/concurso.html
Hola Dolça,
ResponEliminaMolt ràpida de fer però segur que aquesta pasta amb bolets està boníssima.
Salut,
Pepin
Que improvisació! a mi les coses així sempre em surten millor que les molt pensades i elaborades!! Una salutació, Montse.
ResponEliminaQue buena!! me gusta mucho!
ResponEliminaBesos.
quina combinació més bona! m'apunto per tastar-la que a casa segur q té exit.
ResponEliminapt!
Amb un plat així,que té de tot, ja t'estalvies fer el segon. Com tu dius, amb una amanida i llestos!
ResponEliminaA veure si tens sort en el concurs!
Una abraçada!
Dolça quina delicia deliciosa!!! M'encanta i a sobre està cruixent!
ResponEliminaDolça ganxeta, quin dinaret mes boníssim que t´has fet , ja estic frisant jo per saber per on vius, saps que he dinat avui, tota soleta? un entrepà de mortadel-la , cert! es que em fa una peresa cuinar per mi sola? vigila que no et truqui una estranya a la porta heeheheheh......
ResponEliminauna abraçada
aquests saltats de pasta amb algun ingredient són el meu sopar molts dies, la combinació del pernil amb els bolets ha d'estar molt bona.
ResponElimina