Timbal de patata, botifarra i ou ferrat
Bullim unes patates amb pell i les deixem refredar. Quan les tenim tèbies les pelem i les aixafem amb una forquilla. Fem un sofregit d'un allet amb molt poquet oli i el barregem amb les patates .
Fem una capa de patata dins un cercled'acer inox. Damunt hi posem una mica de botifarra negra que haurem tret del budell i passat una mica per la paella (sense gens d'oli, amb el que porta la botifarra n'hi ha prou). Fem un ou ferrat i el posem damunt. Amb cura treiem el cercle i ja ho tenim a punt.
Energètic, però molt bo! Unes fulletes d'enciam i una miqueta de ceba tendra i tenim un dinar de diumenge.
Nada má que de mirar la foto ya se me hace la boca agua, es todo una delicia para el paladar. Besos.
ResponEliminaquin cosa més bona dolça....queda apuntada per fer-la
ResponEliminaptns
ualaaa que bo,,,,,una combinació perfecte,un petonet.
ResponEliminaTienes unas recetas estupendas.
ResponEliminaumm que ricas.
saludos
De diumenge... de dilluns y de qualsevol dia, perque amb aquesta pinta no hi ha qui es resisteixi!
ResponEliminaSalutacions!
Hola Dolça, quin timbal més bo. Els 3 ingredients convinen a la perfecció.
ResponEliminaSalut
Pepin
Una idea molt bona i una presentació ben bonica!. Segur que era boníssim, i amb un bon pa per sucar al rovell de l'ou!
ResponEliminamare mia que pinta mas rica tiene este plato ,ummmmmmmmmmm , yo quiero un poco
ResponEliminaQuin timbal més bo!! M'encanta la combinació!
ResponEliminaPetons!
On es posi un ou ferrat ... unes patatetes ... Que bo!!
ResponEliminadelicioso el timbal, y muy apropiado para esta época.
ResponEliminaBesitos
Aquesta me l' appunto. Segur que la faig. Els tres ingredients ens agraden molt a casa i combinats ja no diguem...
ResponEliminaptns.
dolça, és un plat genial, a mi m'encanta, però el faig una mica diferent. si en tinc, ratllo una mica de tòfona sobre l'ou calent i desprèn unes aromes delicioses, i si no, unes gotes d'oli de tòfona italià al puré o sobre el mateix ou fa el matix fet.
ResponEliminaper cert, felicitats per aqeusts cursos que t'han encarregat, deus ser la primera blocaire catalana a qui li proposen. me n'alegro molt!
Otres Glòria, fantàstic!!! Recopilales i fes-ne un llibre. T' ho dic en serio.
ResponEliminaEt felicito perquè són receptes fantàstiques.
una abraçada,
Anna.
Madre mia que pinta tiene esto, me encanta, besos!
ResponEliminaTot un senyor plat i emb uns ingredients tan senzills! No hi ha res com tenir imaginació!!!
ResponEliminaAnna, pues es bien sencillito de hacer!
ResponEliminaManresa, el meu home, que tot sovint dina de restaurant em venia i em deia: avui he menjat un timbal de patata amb...que està boníssim. I a mi quan em piquen em troben, senzillet i bo de veritat!
Elena, bo, bo bo!
Gracias Anabel!
Leticia, dic de diumenge perquè normalment hi ha caminada o anada en bici, ja que s'ha de cremar una mica després d'un plat com aquest!
Pepin, me n'alegro que t'agradi!
Glòria, si hi afegeixes pa el pecat ja és enorme!!!!!
Loli, realmente, además de rico es bonito a la vista.
mercè, és questió de fer-ho amb una bona botifarra i l'èxit és segur. La meva és de Cornudella del Montsant.
vacapaca, és així, sempre que hi ha ou ferrat el plat és un èxit. Ai, si no fos pel colesterol i el plan biquini com ens posaríem!
reme,me alegro que te guste
Annafs, i tu que ets de zona de bons embotits segur que trobaràs una bona botifarra per fer-lo.
manel, ho vaig pensar, això de la tòfona, però no en tenia. Hauré de mirar això de l'oli de tòfona italià. Sobre el taller de cuina ja us mantindré informats, espero que surti bé.
Anna, el blog ja ho és com un llibre. Gràcies
Laura, me alegro que te guste.
PTNTS
Dolça
Una combinación perfecta, excelente foto x
ResponEliminaNo és recomanable per estes dates que mos tenim que posar lo bikini, però jo ne menjaria un trosset jajaja.
ResponElimina