Mos de brioix amb xocolata (11)


Repetint la massa de brioix que vaig fer per les coques de cabell d'àngel he fet aquests pastissos de brioix amb xocolata. A part d'endolcir-nos tots una mica he recordat la massa perquè ja tenim Sant Joan i Sant Pere a prop i això vol dir revetlles, coques...
Necessitem:
- xocolata de postres (Valor o Nestle)
-Motlles de silicona
Una vegada feta la massa omplim els motlles de silicona (untats amb mantega i farina) fins una quarta part. Hi posem dues presses de xocolata i les tapem amb una mica més de massa. Es posa al forn a 50º fins que dobli el volum. Després, sense obrir el forn pugem la temperatura a 200º i continuem la cocció uns 20 minuts més.
Quan mossegues regalima la xocolata... Si som molt xocoaddictes hi podem posar més xocolata dins i el resultat serà encara més suculent.

Comentaris

  1. I acabats de fer, quan la xocolata encara és calenta i en mossegar el brioix, surt lliscant i embrutant-te tota si no vigiles... quina delícia!
    Ja has fet bé, ja, de recordar el brioix, qu
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Bufff menuda pinta tienen estos bocaditos!!! Se ve delicioso, besos!

    ResponElimina
  3. Ei hola! Ja m'havia mira't una mica el teu blog i aquesta recepta m'ha acabat d'animar: ara mateix em poso a fer-la!


    Un petó i gràcies per tantes fantàstiques receptes!

    ResponElimina
  4. DEU MEU QUINA BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMBA, GURUU, GURUUUUUUUUUUUU. AIXÒ HA D'ESTAR DE VICIIIIIIIIIIIIII!!!!HAVE A NICE WEEKEND!

    Miquel

    ResponElimina
  5. Dolça por diossssss que me has pillao sin nada dulce a mano jajajaj, que delicia.
    Un besito wapisima y buen finde

    ResponElimina
  6. Quina pinta més bona... per mi amb tres rajoles, je je je...
    Hauràs d'acabar posant una pastisseria sota casa, segur que tindries cua a la porta :)

    ResponElimina
  7. Margarida, ja ho dius bé, la primera mossegada és taca segura!

    Laura, estan mmmmmm!

    marta, estaré encantada de veure que la penges a la cuina de l'OT.

    Miquel, have a nice weekend too, and see you on Monday!

    Rosa, pues ánimo y manos a la obra, este no es rapido de hacer, hace falta amasar, dejar reposar para que leve... pero sale un brioche riquísimo!

    gemma, la podriem posar a mitges la pastisseria, què et sembla?

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  8. madre del amor hermoso!!!!! esto es el enjendro en pecaooooooooo,adjudicada está la receta.........jeejejje.
    Un besazo wapa.

    ResponElimina
  9. REcepta fantàstica!!! Moltes gràcies!!!
    Una abraçada

    Anna

    ResponElimina
  10. Dolcá, quina passada! i gràcies per la massa del briox dolç, aquest any intentaré atrevir-me amb les coques de Revetlla!

    Un petó! Beth

    ResponElimina
  11. Que pinta mas buena,solo con ver el chorreton de chocolate,dan ganas de morderlo ¡ya¡
    Besos.

    ResponElimina
  12. pero quina cosa més bona!!! i la xocolata fosa com surt de la pantalla!!!!!
    q bo!!!!
    pt!

    ResponElimina
  13. Quina recepta més bona!!! Això és un pecatòrum!!! Me'n menjaria uns quants, jo. Fantàstic!!!

    ResponElimina
  14. Aquest brioix amb la xocolata desfeta que surt de dins... ja ho diu tot!! Quines ganes m'has fet venir de menjar-ne!! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  15. Fely, madre del amor hermoso... esto lo decía mi abuela extremeña, desde que ella falta no lo había vuelto a oir!

    Anna, gràcies a tu!

    beth, pots atrevir-te sense por amb aquest brioix, jo per dijous gras en vaig fer unes quantes, si te les vols mirar per inspirar-te. ara per Sant Joan caurà la de cabell d'àngel i una que encara no he fet amb fruita confitada, però de massa faré servir la mateixa. si les fas ja ens explicaràs com t'han quedat!

    mesilda
    Eva
    francesc
    Mercè:
    Acabadets de fer, una mica tebis, amb la xocolata regalimant....no cal dir res més!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  16. Hola Dolça. No se si llamarte así o Dulce, creo que lo haré como Dolça, así te conocí y ahora no voy a cambiar jj.
    Ya no me extraña las cosas tan ricas que preparas, te viene del nombre. Cada vez que pones alguna entrada parezco al perro de Paulov jj.
    Y no podía ser de otra forma con ésta que has puesto. Sencillamente deliciosa.
    Saludos

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides