Oli aromatitzat amb camagrocs

I continuo amb els bolets...avui us porto un oli per amanir la carn  o el pollastre a la planxa, aromàtic i facilíssim de fer.

Necessitem:


  • Mig litre d'oove
  • Un bon grapat de camagrocs
  • Un allet tendre

Netegem bé els bolets i els posem en una cassola. Hi posem l'oove i ho fem coure a 70º  20 minuts. 
Colem l'oli i el posem en una ampolla.
Els camagrocs els podem fer servir per a un remenat, o com hem fet nosaltres, damunt una torrada de pa suec, per sopar!

Animeu-vos ara que hi ha bolets!


Comentaris

  1. Molt bona idea!! (ho podria fer amb els rovellons, que enguany dia si dia també en menjo!!!)
    Ptns

    ResponElimina
  2. El que no facis tu....
    Quina bona idea!
    Petonets, Glòria!
    Olga

    ResponElimina
  3. Quina bona pensada!.
    M'encanten els camagrocs.
    Amb la pasta són els meus preferits.
    Agafo la idea.
    Salutacions.
    :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars