Palosantos amb ratafia @caRoman

Tan fàcil de fer i tan bo!

A casa ens agraden molt els palosantos, però els de mas, aquells que de seguida es fan malbé, que no aguanten el transport en bossa de plàstic, aquells que són petits i moltes vegades lletjos... i si pot ser de l'arbre a casa millor.
I l'altra dia me'n van donar uns quants de molt madurs,, s'havien de gastar sí o sí. I se'm va acudir vestir-los de gala amb una mica de canyella i ratafia... quin encert! 



Us ho explico...encara que no caldria heheh

Necessitem:


  • 2 palosantos per cap
  • Canyella
  • Ratafia CaRoman
Pelem els palosantos i posem la polpa en un bol. La batem, com si es tractés d'un ou i  traiem els pinyols, en cas que en tinguin.
Hi posem un polsim de canyella i una culleradeta de cafè de ratafia per cada  palosanto. Ho remenem bé i ho deixem a la nevera.
Ho servim ben fresc, en un bol, si voleu amb una copeta de ratafia.

A vegades amb poca cosa aconseguim un gran resultat. I si la ratafia és CaRoman l'èxit el tenim assegurat.

Comentaris

  1. Jo també sóc un enamorat dels caquis. M'agrada molt aquesta proposta, Glòria, me l'apunto.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Bona proposta Gloria i amb la ratafia molt millor.
    Bona setmana
    Petons

    ResponElimina
  3. Hola Gloria. El caqui es una fruta que me gusta mucho aunque es una de las que más pronto se pasan ya que si te descuidas se maduran tan deprisa que solo queda el líquido jj, pero su sabor es delicioso.
    No he probado este licor pero como me gustan casi todos jj creo que este también me encantaría. Por aquí no lo he visto así que me quedo con la gana de saborearlo.
    Estos caquis tienen que estar de lujo.
    Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Juan, a falta de ratafia un fino o moscatel. Es una manera distinta de comer palosantos 😉

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  4. Jo també soc una menjadora de caquis, durant tota la temporada que duren.
    No trigaré a fer aquesta recepta, perquè a més la ratafia és deliciosa.

    ResponElimina
  5. M'has fet venir ganes de comprar palosantos! Això ha de ser...tota una delícia!
    Petonets, Glòria!
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. A nosaltres ens ha agradat molt Olga, el gustet de la ratafia amb la dolçor del palosanto lliguen molt.

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  6. Em recorden tant a la meva àvia!!! Li encantaven! (A mi no!) Anar-los a collir si que era un espectacle! Quan en veig penso en ella!
    Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Només per això ja ha valgut la pena fer la recepta.

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  7. De que forma tan sencilla has vestido el plato de gala, has combinado los tres ingredientes estupendamente

    Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Javier, a vegades les coses més senzilles són les més bones.
      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  8. Hola guapa , no he comido muchas veces caquis, ni he cocinado con ellos, pero tu receta es una propuesta que me encanta. Me la apunto. 👌👌👌😘

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars