Palosantos amb ratafia @caRoman
Tan fàcil de fer i tan bo!
A casa ens agraden molt els palosantos, però els de mas, aquells que de seguida es fan malbé, que no aguanten el transport en bossa de plàstic, aquells que són petits i moltes vegades lletjos... i si pot ser de l'arbre a casa millor.
I l'altra dia me'n van donar uns quants de molt madurs,, s'havien de gastar sí o sí. I se'm va acudir vestir-los de gala amb una mica de canyella i ratafia... quin encert!
Us ho explico...encara que no caldria heheh
Necessitem:
A casa ens agraden molt els palosantos, però els de mas, aquells que de seguida es fan malbé, que no aguanten el transport en bossa de plàstic, aquells que són petits i moltes vegades lletjos... i si pot ser de l'arbre a casa millor.
I l'altra dia me'n van donar uns quants de molt madurs,, s'havien de gastar sí o sí. I se'm va acudir vestir-los de gala amb una mica de canyella i ratafia... quin encert!
Necessitem:
- 2 palosantos per cap
- Canyella
- Ratafia CaRoman
Pelem els palosantos i posem la polpa en un bol. La batem, com si es tractés d'un ou i traiem els pinyols, en cas que en tinguin.
Hi posem un polsim de canyella i una culleradeta de cafè de ratafia per cada palosanto. Ho remenem bé i ho deixem a la nevera.
Ho servim ben fresc, en un bol, si voleu amb una copeta de ratafia.
A vegades amb poca cosa aconseguim un gran resultat. I si la ratafia és CaRoman l'èxit el tenim assegurat.
Jo també sóc un enamorat dels caquis. M'agrada molt aquesta proposta, Glòria, me l'apunto.
ResponSuprimeixUna abraçada.
Ja veuràs com t'agrada
SuprimeixPtnts
Glòria
Bona proposta Gloria i amb la ratafia molt millor.
ResponSuprimeixBona setmana
Petons
I ben facileta Miquel!
SuprimeixPtnts
Glòria
Hola Gloria. El caqui es una fruta que me gusta mucho aunque es una de las que más pronto se pasan ya que si te descuidas se maduran tan deprisa que solo queda el líquido jj, pero su sabor es delicioso.
ResponSuprimeixNo he probado este licor pero como me gustan casi todos jj creo que este también me encantaría. Por aquí no lo he visto así que me quedo con la gana de saborearlo.
Estos caquis tienen que estar de lujo.
Un abrazo.
Juan, a falta de ratafia un fino o moscatel. Es una manera distinta de comer palosantos 😉
SuprimeixPtnts
Glòria
Jo també soc una menjadora de caquis, durant tota la temporada que duren.
ResponSuprimeixNo trigaré a fer aquesta recepta, perquè a més la ratafia és deliciosa.
Segur que t'agrada Lolines!
SuprimeixPtnts
Glòria
M'has fet venir ganes de comprar palosantos! Això ha de ser...tota una delícia!
ResponSuprimeixPetonets, Glòria!
Olga
A nosaltres ens ha agradat molt Olga, el gustet de la ratafia amb la dolçor del palosanto lliguen molt.
SuprimeixPtnts
Glòria
Em recorden tant a la meva àvia!!! Li encantaven! (A mi no!) Anar-los a collir si que era un espectacle! Quan en veig penso en ella!
ResponSuprimeixPtnts
Només per això ja ha valgut la pena fer la recepta.
SuprimeixPtnts
Glòria
De que forma tan sencilla has vestido el plato de gala, has combinado los tres ingredientes estupendamente
ResponSuprimeixPetons!!
Javier, a vegades les coses més senzilles són les més bones.
SuprimeixPtnts
Glòria
Hola guapa , no he comido muchas veces caquis, ni he cocinado con ellos, pero tu receta es una propuesta que me encanta. Me la apunto. 👌👌👌😘
ResponSuprimeix