Pa de cafè i xocolata @Cuinema6mans

El 12 de maig amb la Marta i l'Olga ens vam escapar al Cook&Travel Fest  i a més d'endinsar-nos en la cuina de diferents paisos vam tastar els panes creativos del Daniel Jordà i de tornada, al tren, ja vam tenir clar que el nostre proper @Cuinema6mans li havíem de dedicar al mestre panarra propietari de l'eslògan LOVE IS IN THE BREADi així ho hem fet i aquí teniu el pa amb cafè i xocolata negra del mestre Daniel Jordà!

Necessitem:
  • 500g de farina  de força
  • 35g de sucre
  • 12 g de sal
  • 100g de sal
  • 100g d'aigua
  • 30g de llevat fresc
  • 150g de xocolata negra
  • 5 paquets de cafè soluble



Posem la xocolata al congelador una bona estona abans de començar a fer la recepta.

Posem al bol de la KA o de l'amassadora que tinguem, la farina, el sucre, la sal , el llevat, la llet i l'aigua i ho comencem a amassar, quan la massa comenci a estar lligada hi afegim la mantega en pomada i continuem amassant. Quan ja gairebé estigui a punt  hi 
posem el cafè i la xocolata trossejada.

Ho deixem dins el mateix bol, tapat, uns 45 minuts.

Fem peces d'uns 80g cadascuna i ho tornem a deixar reposar, aquesta vegada uns 15 minuts.
De cada peça en fem una barra, que tallarem pel mig, deixant un cantó sense tallar , farem una trena i unirem els dos costats.

Engeguem el forn a 200º.

Posem les peces damunt una safata i les deixem reposar, tapades, fins que doblin el seu volum. Les pintem amb ou i les enfornem, a 200º, fins que estiguin cuites, una mitja hora.


És un pa de textura tendra i suau, però de gust important. Nosaltres l'hem posat a taula a l'hora del cafè i pessic a pessic ha anat desapareixent.

I voleu veure els pans de la Marta i de l'Olga? Aquí els teniu! 






Comentaris

  1. El pà amb xocolata m'encanta però crec que aquest amb a més café és genial. Si cau una mica la calor ben aviat el farem a casa!
    Petons i bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Val la pena encendre el forn, és boníssim Palmira!

      PTNTS
      Glòria

      Elimina
  2. Un pa molt, molt, molt elegant! Ideal per una bona sobretaula! Ens ho hem passat molt bé fent-lo, oi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Olga...elegant però té un puntet... heheh

      Vam riure moltíssim, A veure si la propera recepta ens "inspira" tant

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  3. Els meus també van desaparèixer! Una gran recepta pel nostre #cuinema6mans i molt bona teràpia de riures! Quan repetim? ptnts

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars