26.6.16

Amanida /tàrtar amb salmó

Fa dies que veig per diferents blogs el hashtag #Ponunaensalada2016 i com que d'amanides a casa mai en falten m'he decidit a participar-hi.
Es tracta d'una iniciativa del blog Suggar & Salt by Rossilet Mejía, qui  amb col·laboració amb Makro, Koldo Royo ,  Coc-korikó, Lafiore, Quely, Aubocassa, Santiveri, Larouse Editorial i Un huerto en mi balcón inunden la xarxa d'amanides  i premien als participants  en la iniciativa.
           
                                            


Necessitem

  • Una tomaca cor de bou
  • Una ceba tendra dolça
  • Un parell d'alvocats
  • Un llom de salmó
  • OOVE
  • Salsa de soja
  • Vinagre d'arròs
  • sal i pebre
  • Cibulet

Tallem el llom de salmó a daus petits i el posem a macerar en oli i  dues cullerades de vinagre d'arròs i tres de salsa de soja durant una mitja hora.
Mentrestant tallem la resta d'ingredients a daus, més o menys de la mateixa mida que el salmó, i per separat els salpebrem lleugerament  i els amanim amb oli.
Traiem el salmó de l'oli de la maceració i procedim a muntar l'amanida. Amb l'ajut d'un cercle d'emplatar posem una capa de tomaca, una de ceba, una d'alvocat i al damunt de tot el salmó.Ho reguem amb un bon raig d'OOVE, hi tirem unes gotetes de salsa de soja  i hi posem uns brots de cibulet per damunt.




I aquí teniu una amanida completa ammb la que  participo a #Ponunaensalada2016  organitzat per Sugg-r and some Salt amb la col·laboració de  MakroKoldo Royo & Afuegolento.comCoc-korikó,  Lafiore,  Quely,  AubocassaSantiveri,  Larousse Editorial  Un huerto en mi balcón.


11 comentaris:

  1. Glòria que fresqueta i bona!!! Molta sort, campiona!!! Ptnts

    ResponElimina
  2. Una amanida de luxe! De ben segur que algun premi caurà!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  3. Té molt bona pinta. La combinació d'ingredients la fa molt completa.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Una aportació molt bona per l'iniciativa de la Rosilet! Fresqueta, ideal per aquests dies d'estiu!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  5. Una ensalada-tartar muy buena y super apetecible, muy fresca aportación. Suerte.
    Petons

    ResponElimina
  6. M'encanta el repte però aquest any no hi he pogut participar, quina ràbia... M'encanta el salmó i més en tartar, amb alvocat i un bon oli es bonísim!

    ResponElimina
  7. Me encanta!! fresco, sano y ligero, ideal para la época estival.

    Besines

    ResponElimina
  8. Muy rica la ensalada, seguro que te llevas un premio, besos

    ResponElimina
  9. Se ve delicioso!!! Lo tengo que probar. Un beso y feliz finde.

    ResponElimina
  10. encantadísima de conocerte y bienvenida a Ponunaensalada! este tartar de salmón es un plato ideal para el verano, fresco y sabroso. muchísimas gracias por participar!!
    un abrazo!!

    ResponElimina
  11. És que amb aquesta calor, l'amanida esdevé el plat principal i estrella!!!! Gran aportació!

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.