24.12.14

Torro de xixona, xocolata blanca i pinyons

I per desitjar-vos un BON NADAL què millor que un dels dolços típics que mai falten a les nostres taules : els torrons.
Un torró facilet, diferent  i sobretot molt bo, recepta del blog Què hi ha de postres?

Necessitem:
  • 200g de torro de Xixona
  • 200g de xocolata blanca de cobertura
  • 100g de pinyons
Esmicolem la barra de torró de Xixona.
En una paella, a foc baixet, sense gens d'oli torrem lleugerament els pinyons i els reservem.
Desfem la xocolata al microones o al bany maria i la barregem amb el torró esmicolat i al final els pinyons. Ho remenem bé per aconseguir una mescla homogènia i  ho aboquem en un motlle rectangular folrat amb paper de forn.
El deixem refredar , el desemmotllem i ja el tenim a punt per posar a la safata amb la resta de torrons... a veure què diran quan el tastin!!

Gaudiu d'aquests dies, prepareu uns bons menjars i també què us els preparin... tenir un blog i agradar-nos la cuina no vol dir que sempre haguem d'estar cuinant eeehhhh!!!!

18 comentaris:

  1. Fàcil, fàcil. Molt bona idea.
    Petons, portat be i no menguis massa......

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'he portal bé i no he menjat massa Manu!!!

      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  2. tan fácil i tan bó.
    Bon Nadal, San esteve y cap d'any.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament Lolines, fàcil i bo!
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  3. Quina passada!!M'encanta!!! Bon Nadal!! =)

    ResponElimina
    Respostes
    1. La senzillesa fa que sigui una passada Maite.
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  4. Què bo aquest torró, a la taula quedarà genial. Gaudiu de les festes. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va quedar genial a la safata dels torrons Chus!!
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  5. Mi apunto !!!! que aquets fets a casa no tenen preu !!!!
    Bon nadal preciosa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mamilu, els fets a casa serveixen per "quedar-te" amb els comensals, heheh!
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  6. quina bona pinta! els torrons casolans són els que més m'agraden! petons i bones festes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero que, si l'has fet, t'hagi agradat força Roser.
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  7. Un turron de los buenos y muy apetecible.
    Feliç Any Nou
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Venint d'on ve la recepta, bo segur!!
      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  8. Fantàstic !! Recepta apuntadíssima!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No en dubtava pas que seria del teu gust Francesc !

      PTNTS
      Dolça

      Elimina
  9. Que tingueu unes bones festes ,,,que passant volant,,aquest torro quina pinta,jo aquest any nomes he fet de nata nous..un petonet guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs jo, Elena, al final només he fet aquest!!!
      No ha estat un Nadal de molta cuina... i la veritat ho agraeixo :-)
      PTNTS
      Dolça

      Elimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.